Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Мусака с тиква

0
55Мин.
Лесна
В кухнята няма вече малки тайни, а идея за вкусна рецепта. Истинско блаженство е тази мусака с тиква.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

350 г
тиква
350 г
картофи
500 г
кайма
400 мл
вода
4 с.л.
олио
400 г
кисело мляко
3 
яйца
2 с.л.
брашно

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Нарежете тиквата и картофите на кубчета.
10 Мин.
Вземете по-дълбок тиган, в него сложете олиото.Запържете за няколко минути каймата.След това добавете тиквата и картофите към нея.Гответе отново на котлона 3-4 минути.През това време отворете MAGGI® Идея зa Мусака.Смесете подправките за мусака с водата и разбъркайте.Залейте каймата и зеленчуците.Върнете отново на котлона за 5 минути.
Включете фурната на 200 градуса.
35 Мин.
Изсипете сместа в тавичка.Печете около 45 минути или до готовност на картофа и тиквата.
Пригответе заливката (по желание).
10 Мин.
Аз използвах три по-малки яйца, но може и две големи да използвате.Разбийте яйцата, млякото и брашното.Залейте мусаката със заливката.Върнете във фурната за 10 минути.Хубаво е да изчакате малко преди да режете и сервирате мусаката, но това при нас не става.
Мусака с тиква

Нарежете тиквата и картофите на кубчета. 3

Вземете по-дълбок тиган, в него сложете олиото.Запържете за няколко минути каймата.След това добавете тиквата и картофите към нея.Гответе отново на котлона 3-4 минути.През това време отворете MAGGI® Идея зa Мусака.Смесете подправките за мусака с водата и разбъркайте.Залейте каймата и зеленчуците.Върнете отново на котлона за 5 минути.

Мусака с тиква

Включете фурната на 200 градуса. 3

Изсипете сместа в тавичка.Печете около 45 минути или до готовност на картофа и тиквата.

Мусака с тиква

Пригответе заливката (по желание). 3

Аз използвах три по-малки яйца, но може и две големи да използвате.Разбийте яйцата, млякото и брашното.Залейте мусаката със заливката.Върнете във фурната за 10 минути.Хубаво е да изчакате малко преди да режете и сервирате мусаката, но това при нас не става.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Recipe Adimo
Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име