Искаме да ви показваме видеоклипове, които биха могли да ви интересуват. Следната функция не е част от уебсайта на MAGGI. Моля, имайте предвид, че чрез потвърждаване на диалоговия прозорец вашите данни могат да бъдат предадени на всички доставчици на социални плъгини, интегрирани в нашия уебсайт (прочетете повече в Политиката за поверителност на данните на Нестле). Можете да разберете кои данни са включени и с каква цел в условията за защита на данните на съответния доставчик на неговия уебсайт. С потвърждаването на бутона по-долу се съгласявате с това предаване на данни.
Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Запържете 400 г кайма в 2 супени лъжици горещо олио за 5 минути.
Смесете съдържанието на опаковката с 300 мл студена вода, след което я изсипете в тигана с месото и когато сместа заври, гответе още за 5 минути.
Сложете малко сос на дъното на подходящ за фурна съд, след това наредете ред кори за лазаня, после ред сос, така че корите да са последният слой.
Разбийте 1 яйце със 100 мл готварска сметана и залейте лазанята. Поръсете всичко с настърган кашкавал.
Покрийте с алумиево фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути. Махнете фолиото и продължете да печете за още 15 минути или до готовност / докато кашкавала се запече.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук