Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Запържете 400 г кайма в 2 супени лъжици горещо олио за 5 минути.
Step2
5 Мин.
Смесете съдържанието на опаковката с 300 мл студена вода, след което я изсипете в тигана с месото и когато сместа заври, гответе още за 5 минути.
Step3
10 Мин.
Сложете малко сос на дъното на подходящ за фурна съд, след това наредете ред кори за лазаня, после ред сос, така че корите да са последният слой.
Step4
5 Мин.
Разбийте 1 яйце със 100 мл готварска сметана и залейте лазанята. Поръсете всичко с настърган кашкавал.
Step5
25 Мин.
Покрийте с алумиево фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути. Махнете фолиото и продължете да печете за още 15 минути или до готовност / докато кашкавала се запече.
Step1
5
:
олио, Мляно месо
Запържете 400 г кайма в 2 супени лъжици горещо олио за 5 минути.
Step2
5
:
MAGGI® Идея за Спагети Болонезе, вода
Смесете съдържанието на опаковката с 300 мл студена вода, след което я изсипете в тигана с месото и когато сместа заври, гответе още за 5 минути.
Step3
5
:
MAGGI® Идея за Спагети Болонезе, Мляно месо, олио, вода, лазаня
Сложете малко сос на дъното на подходящ за фурна съд, след това наредете ред кори за лазаня, после ред сос, така че корите да са последният слой.
Step4
5
:
готварска сметана, яйца
Разбийте 1 яйце със 100 мл готварска сметана и залейте лазанята. Поръсете всичко с настърган кашкавал.
Step5
5
:
Мляно месо, готварска сметана, олио, вода, сирене, яйца, айсберг, домати, лазаня, MAGGI® Идея за Спагети Болонезе
Покрийте с алумиево фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути. Махнете фолиото и продължете да печете за още 15 минути или до готовност / докато кашкавала се запече.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук