Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
В тази рецепта за лазаня четири сирена използвам охладени кори за лазаня, които не се варят предварително. Така, лазанята става много бързо, сочна е и е пленителна. Бекона се реже на кубчета и заедно със зехтина за запържва до златисто.
Към сметаната добавям два броя MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена и разбъркваме добре. Приятели, използвайте тази идея на MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена, защото тя е създадена за печене на фурна и е идеална за приготвянето на лазаня 4 сирена. Когато бекона е готов и нашият крем за лазанята също, преминавам към следващата стъпка от рецептата за лазаня с 4 сирена.
Вземете подходяща тавичка. На дъното сложете от соса 4 сирена. Отгоре подредете кори, сложете малко бекон. След бекона се слагат кори, сос, бекон, кори. Накрая завършваме с кори и сос. Поръсваме с нарязан на ситно магданоз. Печем нашата лазаня 30 минути в топла фурна на 200 градуса.
Ето я и изпълнената рецепта за лазаня четири сирена. Сочна, вкусна, лесна и бърза. Идеална да се хапва по всяко време и всеки сезон. Аз поръсих моето парче лазаня със свежа рукола. Изключително си подхожда с плътно бяло вино, което е добре охладено.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук