Лазаня "Карбонара"
44Мин.
Средно трудна
Класическа рецепта за ценители.
200 г
печурки
200 г
бекон
120 г
моцарела
300 мл
прясно мляко
20 г
кашкавал
3 клонки
свеж магданоз
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
44 Мин.
Стъпка 1
2 Мин.
MAGGI® Малки Тайни за спагети Карбонара се разтваря в прясно мляко според указанията на опаковката. Разбъркайте добре.
Стъпка 2
40 Мин.
Подходяща тава се намазва с олио или зехтин, а корите се поставят на дъното. След това разположете ситно нарязан бекон, гъби и резен моцарела. Залейте с малко MAGGI® Малки тайни с помощта на черпак. Следва нова кора, бекон, гъби и моцарела и отново фикс. Повтаряте действието, докато имате кори, на финала се полива отново с MAGGI® и се завършва с моцарела и кашкавал. Лазанята се пече във фурна на 200 градуса около 20-30 минути.
Стъпка 3
2 Мин.
Накрая може да я поръсите ястието със ситно накълцан магданоз.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0