Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Лазаня "Карбонара"

Лазаня "Карбонара"

(0)
44Мин.
Средно трудна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Класическа рецепта за ценители.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  г
печурки
200  г
бекон
120  г
моцарела
300  мл
прясно мляко
1 
MAGGI® Идея за Спагети Карбонара 37 г
20  г
кашкавал
3  клонки
свеж магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
381.33 kcal
Въглехидрати
6.75 g
Мазнини
31.11 g
Информация на порция

Указания

44 Мин.
  • Стъпка 1

    2 Мин.
    MAGGI® Малки Тайни за спагети Карбонара се разтваря в прясно мляко според указанията на опаковката. Разбъркайте добре.
  • Стъпка 2

    40 Мин.
    Подходяща тава се намазва с олио или зехтин, а корите се поставят на дъното. След това разположете ситно нарязан бекон, гъби и резен моцарела. Залейте с малко MAGGI® Малки тайни с помощта на черпак. Следва нова кора, бекон, гъби и моцарела и отново фикс. Повтаряте действието, докато имате кори, на финала се полива отново с MAGGI® и се завършва с моцарела и кашкавал. Лазанята се пече във фурна на 200 градуса около 20-30 минути.
  • Стъпка 3

    2 Мин.
    Накрая може да я поръсите ястието със ситно накълцан магданоз.
Лазаня "Карбонара"

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

MAGGI® Малки Тайни за спагети Карбонара се разтваря в прясно мляко според указанията на опаковката. Разбъркайте добре.

Лазаня "Карбонара"

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

Подходяща тава се намазва с олио или зехтин, а корите се поставят на дъното. След това разположете ситно нарязан бекон, гъби и резен моцарела. Залейте с малко MAGGI® Малки тайни с помощта на черпак. Следва нова кора, бекон, гъби и моцарела и отново фикс. Повтаряте действието, докато имате кори, на финала се полива отново с MAGGI® и се завършва с моцарела и кашкавал. Лазанята се пече във фурна на 200 градуса около 20-30 минути.

Лазаня "Карбонара"

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

Накрая може да я поръсите ястието със ситно накълцан магданоз.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
10 + 8 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Вечеря
  • Приятели
  • Семейство
  • Основно ястие
  • Италианска кухня
  • Романтична среща

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Лазаня с гъбен сос

    Лазаня с гъбен сос

    55 Мин. Лесна
  • Картофи със сос Карбонара

    Картофи със сос Карбонара

    50 Мин. Лесна
  • Тиквички със сос Карбонара

    Тиквички със сос Карбонара

    50 Мин. Лесна
  • Яйца Болонезе

    Яйца Болонезе

    39 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта