Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас

Лазаня четири сирена

(0)
45Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Независимо от сезона, когато у дома има лазаня всички са доволни. Хапваме лазаня с голямо удоволствие, а днешната наслада е по четири, защото на сцената излиза Лазаня "Куатро формаджи", която се получи меко казано перфектна. Без да губя много време, споделям с вас моята рецепта за лазаня с четири вида сирена. В рецептата има следните видове сирене, Камембер, Ементал, Гауда и Синьо сирене, идеално смесени. Не е нужно да ползвате котлона и да бъркате топли сосове. Объркахте се , нали? Лазаня без бешамел и топли сосове? Просто направих лека кулинарна импровизация и за лазаня четири сирена, използвах MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена. Ето така с охладени кори за лазаня, сметана и два броя MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена плюс 200 грама бекон спретнах нашето хапване за днес и то какво? Вкусна лазаня със сирена, готова за 30 минути. Не го мислете, а пробвайте веднага рецептата!

Съставки

1

Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
25 
кори за лазаня
500  мл
сметанат за гответе
2 
MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена 32г
200  г
бекон
1  с.л.
зехтин
5  стръкa
свеж магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Информация на порция

Указания

45 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    В тази рецепта за лазаня четири сирена използвам охладени кори за лазаня, които не се варят предварително. Така, лазанята става много бързо, сочна е и е пленителна. Бекона се реже на кубчета и заедно със зехтина за запържва до златисто. Лазаня четири сирена
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Към сметаната добавям два броя MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена и разбъркваме добре. Приятели, използвайте тази идея на MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена, защото тя е създадена за печене на фурна и е идеална за приготвянето на лазаня 4 сирена. Когато бекона е готов и нашият крем за лазанята също, преминавам към следващата стъпка от рецептата за лазаня с 4 сирена. Лазаня четири сирена
  • Стъпка 3

    30 Мин.
    Вземете подходяща тавичка. На дъното сложете от соса 4 сирена. Отгоре подредете кори, сложете малко бекон. След бекона се слагат кори, сос, бекон, кори. Накрая завършваме с кори и сос. Поръсваме с нарязан на ситно магданоз. Печем нашата лазаня 30 минути в топла фурна на 200 градуса. Лазаня четири сирена
  • Стъпка 4

    5 Мин.
    Ето я и изпълнената рецепта за лазаня четири сирена. Сочна, вкусна, лесна и бърза. Идеална да се хапва по всяко време и всеки сезон. Аз поръсих моето парче лазаня със свежа рукола. Изключително си подхожда с плътно бяло вино, което е добре охладено. Лазаня четири сирена
Лазаня четири сирена

Стъпка 1 4

В тази рецепта за лазаня четири сирена използвам охладени кори за лазаня, които не се варят предварително. Така, лазанята става много бързо, сочна е и е пленителна. Бекона се реже на кубчета и заедно със зехтина за запържва до златисто.

Лазаня четири сирена

Стъпка 2 4

Към сметаната добавям два броя MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена и разбъркваме добре. Приятели, използвайте тази идея на MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена, защото тя е създадена за печене на фурна и е идеална за приготвянето на лазаня 4 сирена. Когато бекона е готов и нашият крем за лазанята също, преминавам към следващата стъпка от рецептата за лазаня с 4 сирена.

Лазаня четири сирена

Стъпка 3 4

Вземете подходяща тавичка. На дъното сложете от соса 4 сирена. Отгоре подредете кори, сложете малко бекон. След бекона се слагат кори, сос, бекон, кори. Накрая завършваме с кори и сос. Поръсваме с нарязан на ситно магданоз. Печем нашата лазаня 30 минути в топла фурна на 200 градуса.

Лазаня четири сирена

Стъпка 4 4

Ето я и изпълнената рецепта за лазаня четири сирена. Сочна, вкусна, лесна и бърза. Идеална да се хапва по всяко време и всеки сезон. Аз поръсих моето парче лазаня със свежа рукола. Изключително си подхожда с плътно бяло вино, което е добре охладено.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Get new captcha!
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

Още интересни рецепти

  • Патладжани Миланезе

  • Средиземноморска салата

  • Магданозени кюфтета с млечен сос

  • Доматена запеканка

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта