Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Грах яхния с телешки дроб

(0)
37Мин.
Средно трудна
Вкусно ястие, подходящо за зимния сезон.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500  г
телешки дроб
800  г
грах
1 
моркови
3 
домати
1  глава
лук
3  ч.л.
пшеничено брашно
3  с.л.
олио
0.5  връзка
магданоз
1  с.л.
червен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
440.31 kcal
Въглехидрати
37.22 g
Мазнини
17.54 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

37 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Телешкият дроб се измива, почиства се и се нарязва на парченца. Запържва се в тиган с малко олио, докато се зачерви. Към него се добавят ситно нарязаните лук и морков и щом омекнат, се добавят обелените и нарязани на кубчета домати.
Стъпка 2
20 Мин.
Щом течността почти изври, продуктите се преместват в дълбока тенджерка и се заливат с гореща вода. Щом ястието започне да къкри на котлона, се добавя отцеденият от консервата грах, червеният пипер и кубче телешки бульон MAGGI. Оставя се да се готви около 15 минути.
Стъпка 3
5 Мин.
Брашното се разрежда с няколко супени лъжици вода в купичка и се разбърква добре. Течността се добавя към ястието и се разбърква. Готви се още някоко минути, докато се сгъсти.
Стъпка 4
2 Мин.
Преди сервиране се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.
Грах яхния с телешки дроб

Стъпка 1 4

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Телешкият дроб се измива, почиства се и се нарязва на парченца. Запържва се в тиган с малко олио, докато се зачерви. Към него се добавят ситно нарязаните лук и морков и щом омекнат, се добавят обелените и нарязани на кубчета домати.

Грах яхния с телешки дроб

Стъпка 2 4

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

Щом течността почти изври, продуктите се преместват в дълбока тенджерка и се заливат с гореща вода. Щом ястието започне да къкри на котлона, се добавя отцеденият от консервата грах, червеният пипер и кубче телешки бульон MAGGI. Оставя се да се готви около 15 минути.

Грах яхния с телешки дроб

Стъпка 3 4

Стъпка 3 Стъпка 3

Брашното се разрежда с няколко супени лъжици вода в купичка и се разбърква добре. Течността се добавя към ястието и се разбърква. Готви се още някоко минути, докато се сгъсти.

Грах яхния с телешки дроб

Стъпка 4 4

Стъпка 4 Стъпка 4

Преди сервиране се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha