
Елда със зеленчуци и сос Болонезе
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Извадете съставките
Избери от списъка със съставки
Хранителна стойност
Указания
Стъпка 1
15 Мин.
Стъпка 2
10 Мин.
Стъпка 3
20 Мин.
Стъпка 4
10 Мин.
Стъпка 5
5 Мин.

Стъпка 1 5
Нарежете гъбите, морковите и чушките на ситни кубчета. Лукът и чесънът също се нарязват и всички зеленчуци се смесват в една купа.

Стъпка 2 5
Загрейте зехтин в тиган и добавете зеленчуците. Задушете докато омекнат.

Стъпка 3 5
Сварете елдата в 500 мл вода.

Стъпка 4 5
Разтворете MAGGI® Малки тайни спагети Болонезе според указанията на опаковката и добавете към зеленчуците в тигана. Гответе няколко минути, докато сосът се сгъсти.

Стъпка 5 5
Отцедете сварената елда и добавете към нея готовия сос със зеленчуци. Поръсете по желание с чубрица и поднесете ястието топло на любимите си хора.
Рецептата като PDF
ЗапазиАктивирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук