Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете гъбите, морковите и чушките на ситни кубчета. Лукът и чесънът също се нарязват и всички зеленчуци се смесват в една купа.
Загрейте зехтин в тиган и добавете зеленчуците. Задушете докато омекнат.
Сварете елдата в 500 мл вода.
Разтворете MAGGI® Малки тайни спагети Болонезе според указанията на опаковката и добавете към зеленчуците в тигана. Гответе няколко минути, докато сосът се сгъсти.
Отцедете сварената елда и добавете към нея готовия сос със зеленчуци. Поръсете по желание с чубрица и поднесете ястието топло на любимите си хора.