Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Домашен сос Песто от магданоз

Домашен сос Песто от магданоз

(0)
17Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Страхотен домашен сос, подходящ за спагети и пасти.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  г
свеж магданоз
2  скилидки
чесън
40  г
кедрови ядки
2  с.л.
пармезан
100  мл
зехтин
1  щипка
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
321.3 kcal
протеин
4.05 g
Въглехидрати
5.39 g
Мазнини
32.99 g
Информация на порция

Указания

17 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Магданозът се нарязва на много ситно. Добавят се счуканият чесън и кедровите ядки. Всичко се накълцва, посолява и разбърква. Може да се използва кухненски робот, но трябва да се внимава сосът да не стане на пяна.
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    На тънка струйка се добавя зехтин, а накрая и пармезан. Всичко старателно се разбърква.
  • Стъпка 3

    2 Мин.
    Изсипва се в стъклена или емайлирана тенджерка, захлупва се и се съхранява на студено място.
Домашен сос Песто от магданоз

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1
: чесън, кедрови ядки, свеж магданоз

Магданозът се нарязва на много ситно. Добавят се счуканият чесън и кедровите ядки. Всичко се накълцва, посолява и разбърква. Може да се използва кухненски робот, но трябва да се внимава сосът да не стане на пяна.

Домашен сос Песто от магданоз

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2
: зехтин, пармезан

На тънка струйка се добавя зехтин, а накрая и пармезан. Всичко старателно се разбърква.

Домашен сос Песто от магданоз

Стъпка 3 3

Стъпка 3

Изсипва се в стъклена или емайлирана тенджерка, захлупва се и се съхранява на студено място.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
4 + 10 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Тапас
  • Брънч
  • Лесно
  • Салата
  • Приятели
  • Предястие
  • Семейство
  • Лека закуска
  • Странично ястие
  • Следобедно ястие
  • Италианска кухня
  • Средиземноморска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Паста с песто и пилешко месо

    Паста с песто и пилешко месо

    40 Мин. Лесна
  • Паста с магданоз и домати

    Паста с магданоз и домати

    25 Мин. Лесна
  • Спагети Болонезе с телешко и пармезан

    Спагети Болонезе с телешко и пармезан

    33 Мин. Лесна
  • Паста с магданоз и домати

    Паста с магданоз и домати

    23 Мин. Средно трудна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта