Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за домашни бургери с бургер сос е подготовката на продуктите. Нарежете хлебчетата на две части. Червения лук се реже на ситно на много малки кубчета.
Включете скарата и грила и изпечете бургерите заедно с хлебчетата. Върху кюфтетата се слагат слайсовете чедър, за да се разтече. Печете няколко минути, около 2 минути на страна, за да се насладите на сочни бургери. Но ако сте фен на препеченото, увеличете времето на печене.
Следва подреждането на нашия домашен бургер. Върху питките разпределяме MAGGI® Сос с майонеза за бургери, върху соса слагаме лука,салатата, домата,кюфтето, върху кюфтето и чадъра се слага зелена салата и още сос.
Приятели, ето и готовите бургери. Най-трудното нещо от изпълнението на рецептата при мен е опазването на домашните бургери от гладни хора. Препоръчвам да хапнете бургерите със салата, а в момента най-вкусната салата е Лесно тако салата, която си плаче да прави компания на домашните бургери.