Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Агнешка дроб сарма с лапад

Агнешка дроб сарма с лапад

(0)
100 Мин.
Лесна
В тази рецепта за агнешка дроб сарма с лапад използвам както свежи и зелени подправки, така и сухи. Сухите подправки като джоджен, например имат богат аромат и вкус, а свежите поставям на готовото ястие. Знаете, че споделям всички подробности в рецептите си, за да ви се получат като на снимките, затова и днес няма да пропусна да споделя, че за тази рецепта за агнешка дроб сарма с лапад аз добавих една супена лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 Зеленчука. Благодарение на богатия си аромат и парченцата зеленчуци в нея, подправката MAGGI® Вълшебен вкус 10 Зеленчука е перфектно допълнение към всяко ястие. Разбира се, че добавих зелен лапад, гъби, зелен лук, чесън и набор за агнешка дроб сарма. Така ястието се получи много, много вкусно, а поднесено с домашно кисело мляко, подправено с малко чесън си е истинско попадение в десетката.

Съставки

6

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1000  г
агнешки котлет
30  листа
лапад
2  стръкa
зелен лук
2  връзки
зелен чесън
150  г
гъби печурки
1  ч.ч.
ориз
1  с.л.
MAGGI® Вълшебен вкус Гранулирана подправка 10 зеленчука 20г
1  щипка
черен пипер
1  щипка
кимион
1  щипка
джоджен
1  щипка
джоджен
1  стрък
магданоз
3  ч.ч.
вода
20  г
масло
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
34 g
Енергия
435.8 kcal
Мазнини
16.8 g
Протеин
37.2 g
Информация на порция

Указания

100 Мин.
  • Стъпка 1

    50 Мин.
    Първата стъпка от рецептата за агнешка дроб сарма е почистването и измиването на комплекта. Използвайте целия комплект. Измийте го с топла вода и го сложете да се вари в 1,5 л вода. Вари се 50 минути. През това време нарежете гъбите на ситно. Почистете и нарежете лапада, лука и чесъна. Агнешка дроб сарма с лапад
  • Стъпка 2

    20 Мин.
    Сварения комлект се нарязва на ситно. В тиган се слага маслото. В него се задушават гъбите, лапада и зелените лук и чесън. Към тях се добавя нарязания комплект. Добавяме MAGGI® Вълшебен вкус 10 Зеленчука. Разбъркваме добре и слагаме ориза. Подправяме с черен пипер, кимион и сух джоджен. Слагаме три чаши вода от варенето на комплекта. Агнешка дроб сарма с лапад
  • Стъпка 3

    30 Мин.
    Изсипваме сместа в тавичка. печем в топла фурна на горен и долен реотан за 30 минути или до готовност на ориза. Финално поръсваме с нарязан на ситно джоджен и магданоз. Приятели, поднесете тази вкусна агнешка дроб сарма с кисело мляко, леко подправено с чесън, комбинацията е върховно вкусна. Агнешка дроб сарма с лапад
Агнешка дроб сарма с лапад

Стъпка 1 3

Първата стъпка от рецептата за агнешка дроб сарма е почистването и измиването на комплекта. Използвайте целия комплект. Измийте го с топла вода и го сложете да се вари в 1,5 л вода. Вари се 50 минути. През това време нарежете гъбите на ситно. Почистете и нарежете лапада, лука и чесъна.

Агнешка дроб сарма с лапад

Стъпка 2 3

Сварения комлект се нарязва на ситно. В тиган се слага маслото. В него се задушават гъбите, лапада и зелените лук и чесън. Към тях се добавя нарязания комплект. Добавяме MAGGI® Вълшебен вкус 10 Зеленчука. Разбъркваме добре и слагаме ориза. Подправяме с черен пипер, кимион и сух джоджен. Слагаме три чаши вода от варенето на комплекта.

Агнешка дроб сарма с лапад

Стъпка 3 3

Изсипваме сместа в тавичка. печем в топла фурна на горен и долен реотан за 30 минути или до готовност на ориза. Финално поръсваме с нарязан на ситно джоджен и магданоз. Приятели, поднесете тази вкусна агнешка дроб сарма с кисело мляко, леко подправено с чесън, комбинацията е върховно вкусна.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
2 + 16 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Есен
  • купа
  • гъби
  • Брънч
  • С месо
  • Мляко / Сметана основа
  • вечеря
  • Вечеря
  • входящ
  • Уикенд
  • Кипене
  • агнешко
  • Ниско сол
  • Топ ястие
  • Зеленчуци
  • От фурната
  • Ястия с ориз
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Световна кухня
  • Бобови растения / леща / боб
  • Европейска кухня
  • Източник на протеини
  • Високо съдържание на протеини
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта