Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за агнешка дроб сарма е почистването и измиването на комплекта. Използвайте целия комплект. Измийте го с топла вода и го сложете да се вари в 1,5 л вода. Вари се 50 минути. През това време нарежете гъбите на ситно. Почистете и нарежете лапада, лука и чесъна.
Сварения комлект се нарязва на ситно. В тиган се слага маслото. В него се задушават гъбите, лапада и зелените лук и чесън. Към тях се добавя нарязания комплект. Добавяме MAGGI® Вълшебен вкус 10 Зеленчука. Разбъркваме добре и слагаме ориза. Подправяме с черен пипер, кимион и сух джоджен. Слагаме три чаши вода от варенето на комплекта.
Изсипваме сместа в тавичка. печем в топла фурна на горен и долен реотан за 30 минути или до готовност на ориза. Финално поръсваме с нарязан на ситно джоджен и магданоз. Приятели, поднесете тази вкусна агнешка дроб сарма с кисело мляко, леко подправено с чесън, комбинацията е върховно вкусна.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук