MAGGI® Малки тайни Сочни пържолки 44г
.
Информация за продукта
С новите MAGGI® Малки тайни® за Сочни пържолки ти даваме идея за неустоимо вкусни пържолки, крехки и сочни, изпечени в сос, които събуждат сетивата и галят небцето!
.
Съставки на продукта
Съставки: Пшеничено брашно, картофено нишесте, сол, сушени зеленчуци 9.3% (червена чушка, лук, домати, чесън, магданоз), ароматизант (от пшеница), подправки (мащерка 2.0%, майорана, листенца магданоз), подправки (черен пипер, кориандър, джинджифил, люта чушка), карамелизирана захар, екстракт от мая, слънчогледово олио, царевично нишесте, ферментирал пшеничен протеин.
Може да съдържа: яйца, соя, мляко, целина и горчица.
Повече информация
.
Хранителна информация за продукта
за 100 гр. | за порция | %RI* за възрастен | |
Енергия |
316 kcal 1339 kJ |
383 kcal 1558 kJ |
19 % |
Мазнини | 2.7 g | 30.6 g | 44 % |
от които наситени | 0.6 g | 10.7 g | 54 % |
Въглехидрати | 62.5 g | 4.6 g | 2 % |
от които захари | 5.3 g | 0.4 g | 0 % |
Хранителни влакнини | 4.9 g | 0.4 g | - |
Белтъчини | 8.1 g | 22.1 g | 44 % |
Сол | 10.92 g | 1.00 g | 17 % |
.
Алергени
пшеница |
да
|
- |
яйца |
да
|
Може да съдържа следи |
мляко |
да
|
Може да съдържа следи |
соя |
да
|
Може да съдържа следи |
целина |
да
|
може да съдържа следи |
горчица |
да
|
Може да съдържа следи |
Да - добавка според рецептата
Не - липсва според рецептата
N / A - липсва информация
.
Информация за продукта
С новите MAGGI® Малки тайни® за Сочни пържолки ти даваме идея за неустоимо вкусни пържолки, крехки и сочни, изпечени в сос, които събуждат сетивата и галят небцето!
Необходими продукти:
800г свински пържоли
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната на 200.Поставете пържолите в плика (от горната част на опаковката). Може да замените свинските пържоли с друго свинско месо, нарязано на тънки ленти 1,5-2 см., не повече от 800 g.
2. Разтворете съдържанието от долната част на опаковката в 200ml студена вода, разбъркайте добре. Залейте пържолите в плика и го затворете с приложената червена връзка на около 6-8 см от края, разклатете внимателно, за да се овкуси разномерно месото.
3. Поставете плика в съд за печене в предварително загрятата фурна, уверете се, че пликът не се допира до реотаните или стените на фурната и печете 60 минути.
4. След като извадите готовото ястие от фурната, отрежете плика в единия края. Пазете се от горещият въздух, който излиза от плика.
.
Инструкции
Да се съхранява на сухо място при стайна температура
Купи сега