Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI® Малки тайни Сочни пържолки 44г

0
.

Информация за продукта

С новите MAGGI® Малки тайни® за Сочни пържолки ти даваме идея за неустоимо вкусни пържолки, крехки и сочни, изпечени в сос, които събуждат сетивата и галят небцето!

.

Съставки на продукта

Съставки: Пшеничено брашно, картофено нишесте, сол, сушени зеленчуци 9.3% (червена чушка, лук, домати, чесън, магданоз), ароматизант (от пшеница), подправки (мащерка 2.0%, майорана, листенца магданоз), подправки (черен пипер, кориандър, джинджифил, люта чушка), карамелизирана захар, екстракт от мая, слънчогледово олио, царевично нишесте, ферментирал пшеничен протеин.
Може да съдържа: яйца, соя, мляко, целина и горчица.

Повече информация

.

Хранителна информация за продукта

за 100 гр. за порция %RI* за възрастен
Енергия 316 kcal
1339 kJ
383 kcal
1558 kJ
19 %
Мазнини 2.7 g 30.6 g 44 %
от които наситени 0.6 g 10.7 g 54 %
Въглехидрати 62.5 g 4.6 g 2 %
от които захари 5.3 g 0.4 g 0 %
Хранителни влакнини 4.9 g 0.4 g -
Белтъчини 8.1 g 22.1 g 44 %
Сол 10.92 g 1.00 g 17 %
.

Алергени

пшеница
да
-
яйца
да
Може да съдържа следи
мляко
да
Може да съдържа следи
соя
да
Може да съдържа следи
целина
да
може да съдържа следи
горчица
да
Може да съдържа следи

Да - добавка според рецептата
Не - липсва според рецептата
N / A - липсва информация

.

Информация за продукта

MAGGI® Малки тайни® Сочни кюфтенца в доматен сос са идеално предложение за вечеря, която е неустоимо вкусна, направена бързо, без да цапаш много съдове и да получи резултат, от който всички ще са доволни и ще питат за още. Необходими продукти: 800г свински пържоли Начин на приготвяне: 1. Загрейте фурната на 200.Поставете пържолите в плика (от горната част на опаковката). Може да замените свинските пържоли с друго свинско месо, нарязано на тънки ленти 1,5-2 см., не повече от 800 g. 2. Разтворете съдържанието от долната част на опаковката в 200ml студена вода, разбъркайте добре. Залейте пържолите в плика и го затворете с приложената червена връзка на около 6-8 см от края, разклатете внимателно, за да се овкуси разномерно месото. 3. Поставете плика в съд за печене в предварително загрятата фурна, уверете се, че пликът не се допира до реотаните или стените на фурната и печете 60 минути. 4. След като извадите готовото ястие от фурната, отрежете плика в единия края. Пазете се от горещият въздух, който излиза от плика.
.

Инструкции

Да се съхранява на сухо място при стайна температура

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10