Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Яхния с пилешки сърца и грах

0
35 Мин.
Лесна
Изключително вкусни пилешки сърца, приготвени на яхния.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

800 г
пилешки сърца
800 г
грах
200 г
доматено пюре
3 глави
лук
2 кубчета
MAGGI® Пилешки бульон, обогатен с желязо
3 скилидки
чесън
2 ч.л.
пшеничено брашно
2 щипки
чубрица
3 с.л.
олио
1 с.л.
червен пипер
1 щипка
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
553.6 kcal
протеин
38.75 g
Въглехидрати
30.18 g
Мазнини
31.28 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

35 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Лукът се нарязва на полумесеци и заедно със ситно нарязания чесън, се задушава в олио до омекване. Добавят се пилешки сърца и 1 ч.ч. вода, като се задушават до готовност.
Стъпка 2
10 Мин.
Прибавят се доматено пюре, черен, червен пипер, чубрица и двете кубчета MAGGI® пилешки бульон. Ястието се разбърква и след няколко минути се добавя консервата с грах, заедно с течността в нея.
Стъпка 3
10 Мин.
Ястието къкри още десетина минути на тих огън, а накрая към него се добавя разтвореното в малко вода брашно и се разбърква.
Стъпка 4
5 Мин.
След минути яхнията е готова за сервиране. Вкусна е както топла, така и охладена.
Яхния с пилешки сърца и грах

Стъпка 1 4

Лукът се нарязва на полумесеци и заедно със ситно нарязания чесън, се задушава в олио до омекване. Добавят се пилешки сърца и 1 ч.ч. вода, като се задушават до готовност.

Яхния с пилешки сърца и грах

Стъпка 2 4

Прибавят се доматено пюре, черен, червен пипер, чубрица и двете кубчета MAGGI® пилешки бульон. Ястието се разбърква и след няколко минути се добавя консервата с грах, заедно с течността в нея.

Яхния с пилешки сърца и грах

Стъпка 3 4

Ястието къкри още десетина минути на тих огън, а накрая към него се добавя разтвореното в малко вода брашно и се разбърква.

Яхния с пилешки сърца и грах

Стъпка 4 4

След минути яхнията е готова за сервиране. Вкусна е както топла, така и охладена.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име