Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Свинско месо със зеле

0
70 Мин.
Междинен
Традиционна рецепта със сочно свинско месо и свежи зеленчуци.

Съставки

-
4 servings
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

800 г
свинско месо
1 скилидка
зеле
1 скилидка
лук
1 
морков
2 
домати
1 с.л.
олио
1 ч.л.
чубрица
1 ч.л.
черен пипер
1 с.л.
червен пипер
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1386.15 kcal
протеин
22.69 g
Въглехидрати
20.39 g
Мазнини
135.83 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

70 Мин.
Стъпка 1
20 Мин.
Месото се измива и се нарязва на парчета. Зелето - на тънки ивици и се претрива със сол, като се внимава да не се пресоли. Нарязват се на ситни кубчета лук и морков.
Стъпка 2
30 Мин.
Месото се запържва в дълбока тенджера с малко олио, така че да промени цвета си от всички страни. След това към него се добавят лукът и морковът и продуктите се задушават под капак до омекване. След това се прибавя червен пипер, разбърква се и се прибавя зелето. Добавя се 1 ч.ч. гореща вода и ястието се оставя да къкри на тих огън до пълно омекване на зелето.
Стъпка 3
20 Мин.
Накрая, когато зелето е омекнало, се добавят останалите подправки и настъргани домати. Ястието се оставя да покъкри още десетина минути. Сервира се топло.
Свинско месо със зеле

Стъпка 1 3

Месото се измива и се нарязва на парчета. Зелето - на тънки ивици и се претрива със сол, като се внимава да не се пресоли. Нарязват се на ситни кубчета лук и морков.

Свинско месо със зеле

Стъпка 2 3

Месото се запържва в дълбока тенджера с малко олио, така че да промени цвета си от всички страни. След това към него се добавят лукът и морковът и продуктите се задушават под капак до омекване. След това се прибавя червен пипер, разбърква се и се прибавя зелето. Добавя се 1 ч.ч. гореща вода и ястието се оставя да къкри на тих огън до пълно омекване на зелето.

Свинско месо със зеле

Стъпка 3 3

Накрая, когато зелето е омекнало, се добавят останалите подправки и настъргани домати. Ястието се оставя да покъкри още десетина минути. Сервира се топло.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име