Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пилешки бутчета в гъбен сос

0
70 Мин.
Лесна
Вкусни пилешки бутчета.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Пържоли в гъбен сос
4 
пилешки бутчета
1 щипка
сол
2 с.л.
олио
1 връзка
магданоз
4 скилидки
чесън
50 мл
зехтин
1 щипка
червен пипер
1 щипка
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
535.1 kcal
протеин
27.04 g
Въглехидрати
21.96 g
Мазнини
39.82 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

70 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Пържоли в гъбен сос според описанието на опаковката. В блендер смелете фино магданоза, чесъна и зехтина. Посолете на вкус.
Стъпка 3
50 Мин.
Овкусете бутчетата със сол, черен пипер и червен пипер. Запържете ги до златисто в олио. След това намалете огъня и гответе под капак около 40 минути. Ако е нужно, добавете малко вода.
Стъпка 4
10 Мин.
Извадете месото в чиния. В мазнината от пърженето сипете MAGGI® Малки тайни и гответе 5 минути на тих огън. Добавете бутчетата отново, за да се задуши яденето за още няколко минути и сервирайте ястието полято с магданозения сос.
Пилешки бутчета в гъбен сос

Стъпка 1 3

Разтворете MAGGI® Малки тайни Пържоли в гъбен сос според описанието на опаковката. В блендер смелете фино магданоза, чесъна и зехтина. Посолете на вкус.

Пилешки бутчета в гъбен сос

Стъпка 3 3

Овкусете бутчетата със сол, черен пипер и червен пипер. Запържете ги до златисто в олио. След това намалете огъня и гответе под капак около 40 минути. Ако е нужно, добавете малко вода.

Пилешки бутчета в гъбен сос

Стъпка 4 3

Извадете месото в чиния. В мазнината от пърженето сипете MAGGI® Малки тайни и гответе 5 минути на тих огън. Добавете бутчетата отново, за да се задуши яденето за още няколко минути и сервирайте ястието полято с магданозения сос.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име