Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Паниран карфиол

0
40 Мин.
Лесна
Бърза рецепта за вкусно предястие, идеално за моментите, в които не ви се стои дълго в кухнята.

Съставки

-
6 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 
карфиол
2 
яйца
100 г
галета
50 г
орехи
400 г
кисело мляко
1 връзка
свеж магданоз
1 кафена чаша
олио
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
326.24 kcal
протеин
12.64 g
Въглехидрати
17.31 g
Мазнини
23.58 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

40 Мин.
Стъпка 1
15 Мин.
Карфиолът се разделя на розички, които се оставят във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат.
Стъпка 2
20 Мин.
Яйцата се разбиват до получаване на хомогенна смес. В тях се топят бланшираните розички карфиол, след това - в смес от галета и смлени орехи, а накрая - отново в яйцата. Готовите розички се пускат в горещо олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни.
Стъпка 3
5 Мин.
Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.
Паниран карфиол

Стъпка 1 3

: карфиол

Карфиолът се разделя на розички, които се оставят във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат.

Паниран карфиол

Стъпка 2 3

: яйца, галета, орехи, олио

Яйцата се разбиват до получаване на хомогенна смес. В тях се топят бланшираните розички карфиол, след това - в смес от галета и смлени орехи, а накрая - отново в яйцата. Готовите розички се пускат в горещо олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни.

Паниран карфиол

Стъпка 3 3

: кисело мляко, свеж магданоз

Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име