Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Италиански кюфтенца в сос "Винен кебап"

0
40 Мин.
Лесна
Уникални италиански кюфтенца в сос "Винен кебап".

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Винен кебап
1 
домати
8 
дафинов лист
2 скилидки
чесън
2 с.л.
мащерка
600 г
телешка кайма
1 глава
лук
2 ч.л.
чесън на прах
1 ч.л.
сушен босилек
1 
яйце
30 г
галета
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер
2 с.л.
олио

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
472.53 kcal
протеин
32.95 g
Въглехидрати
17.2 g
Мазнини
29.66 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

40 Мин.
Стъпка 1
20 Мин.
Каймата се омесва добре заедно със ситно нарязания лук, счукан чесън, босилек, яйце и галета. Овкусете със сол и пипер. Направете малки кръгли кюфтета, изпържете ги до златисто в олио и ги извадете в чиния върху хартия, за да се отцеди мазнината.
Стъпка 2
5 Мин.
За соса разтворете MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката и го сипете в мазнината, в която сте пържили кюфтетата. Добавете домат, нарязан на кубчета, дафинов лист и целите скилидки чесън. Подправете с клончетата мащерка.
Стъпка 3
15 Мин.
Нека сосът да къкри на тих огън около 10 минути. Прибавете кюфтенцата за още 5 минути и сервирайте ястието топло.
Италиански кюфтенца в сос "Винен кебап"

Стъпка 1 3

Каймата се омесва добре заедно със ситно нарязания лук, счукан чесън, босилек, яйце и галета. Овкусете със сол и пипер. Направете малки кръгли кюфтета, изпържете ги до златисто в олио и ги извадете в чиния върху хартия, за да се отцеди мазнината.

Италиански кюфтенца в сос "Винен кебап"

Стъпка 2 3

За соса разтворете MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката и го сипете в мазнината, в която сте пържили кюфтетата. Добавете домат, нарязан на кубчета, дафинов лист и целите скилидки чесън. Подправете с клончетата мащерка.

Италиански кюфтенца в сос "Винен кебап"

Стъпка 3 3

Нека сосът да къкри на тих огън около 10 минути. Прибавете кюфтенцата за още 5 минути и сервирайте ястието топло.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име