Запечена пилешка супа на фурна със сметана и кашкавал
(0)
55Мин.
Лесна
Приятели, приготвянето на тази супа не отнема много време.
Напротив, става много бързо, а в резултат на това ще получите неочаквана порция зеленчуци.
Неочаквана, защото освен сладки картофи, карфиол и броколи в тази супа има още морков, лук, корен от целина, праз лук и грах.
Сега ще се вгледате в снимките и ще разгледате отново необходимите продукти, за да видите къде да останалите зеленчуци?
Приятели, цялото това богатство от зеленчуци се крие в MAGGI® Микс за приготвяне на Зеленчукова супа.
Това е моят трик за приготвяне на зеленчукова супа с много, много видове зеленчуци.
Освен, че е за ценителите на зеленчуците, тази крем супа от сладки картофи, карфиол и броколи ще се хареса и на феновете на деликатесите. Казвам това, защото поднасям моята крем супа от сладки картофи с чипс от прошуто.
Към нея добавих и няколко зрънца нар, които внесоха невероятна свежест на общия вкус.
Съставки
3
порции
Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Пилешкото бутче се сварява в 500 мл вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се накъсва на малки парченца.
Стъпка 2
15 Мин.
Прибавете към пилешкия бульон сухата супа, моркова и чушката. Варете 10 минути.
Стъпка 3
5 Мин.
Махнете супата от огъня, добавете месото и сметаната и разбъркайте добре. Разсипете я в огнеупорни купички.
Стъпка 4
15 Мин.
Намажете филийките с масло и ги поръсете с кашкавал. Във всяка купичка сложете по една филийка и запечете до златиста във фурната, загрята на 200°C за около 10 минути.
Стъпка 1
4
Пилешкото бутче се сварява в 500 мл вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се накъсва на малки парченца.
Стъпка 2
4
Прибавете към пилешкия бульон сухата супа, моркова и чушката. Варете 10 минути.
Стъпка 3
4
Махнете супата от огъня, добавете месото и сметаната и разбъркайте добре. Разсипете я в огнеупорни купички.
Стъпка 4
4
Намажете филийките с масло и ги поръсете с кашкавал. Във всяка купичка сложете по една филийка и запечете до златиста във фурната, загрята на 200°C за около 10 минути.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук