Спокойно може да направите това печено свинско за Коледа или друг празник.
Предлагам ви да да си приготвите това ястие със сочно и вкусно печено свинско, което може да се нарече и празнично печено три в едно.
Три в едно е защото свинското филе е нарязано и напълнено с гъби, лук и е сготвено в богат сос.
Съставки
4
порции
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор.
Аз използвах рибица.
Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му.
Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също.
Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.
Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки.
5 Мин.
Извадете плика за печене и поставете месото вътре.
Поръсете месото с подправката.
Нека от нея има и отворте с гъби и лук.
Добавете водата в плика.
Затворете плика с лентичката, която е към него.
Разклатете добре плика.
Поставете го в тавичка.
Предварително затоплете фурната на 200 градуса.
Печете около 40 минути до час.
45 Мин.
Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно.
Ето ги и сочното свинско месо.
Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство.
Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.
Нарежете месото на пържоли.
3
Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор.
Аз използвах рибица.
Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му.
Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също.
Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.
Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки.
3
Извадете плика за печене и поставете месото вътре.
Поръсете месото с подправката.
Нека от нея има и отворте с гъби и лук.
Добавете водата в плика.
Затворете плика с лентичката, която е към него.
Разклатете добре плика.
Поставете го в тавичка.
Предварително затоплете фурната на 200 градуса.
Печете около 40 минути до час.
3
Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно.
Ето ги и сочното свинско месо.
Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство.
Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук