Обичам да правя малко по-различни комбинации в кухнята, така се раждат наистина вкусни рецепти като тази рецепта за ризото от леща.
Сигурна съм, че малко хора ще решат да комбинират леща, тиква, гъби чесън и MAGGI® Trattoria a casa рецепта за Ризото с пиле и гъби.
Харесва ми да представям вариации на MAGGI® идеите като тази.
Като например рецепта за ризото с тиква, рецепта за прясно зеле с кайма, рецепта за мусака от броколи, рецепта за кюфтета от гъби, рецепта за Радомирска кавърма, рецепта за патладжан миланезе, рецепта за имамбаялдъ с миланезе сос.
Когато моето ризото с леща и тиква стана готово и го опитах, едва се спрях да хапвам. Комбинацията е страхотна.
И зная, че много от вас ще попитат, дали лещата се сготви?
Дааа, сготви се идеално.
Получи се страхотно ястие с тиква и леща.
Съставки
4
порции
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Разбъркайте добре майонезата и млякото, пресовайте чесъна и заедно с ригана го разбъркайте добре.
Втора стъпка
15 Мин.
Мариновайте нарязаното на флейки пилешко месо в зехтин и ½ пакет от MAGGI® Малки тайни Сочно пиле барбекю. Печете на предварително загрят тиган с незалепващо покритие от двете страни.
Трета стъпка
10 Мин.
Накъсайте салатата и я разпределете в чинии. Разпределете флейките, резените цвекло, авокадо и дресинг по равно. Поръсете с орехови ядки.
Разбъркайте добре майонезата и млякото, пресовайте чесъна и заедно с ригана го разбъркайте добре.
Втора стъпка
3
:
пилешки флейки, зехтин, MAGGI® Идея за Сочно Пиле Барбекю 36г
Мариновайте нарязаното на флейки пилешко месо в зехтин и ½ пакет от MAGGI® Малки тайни Сочно пиле барбекю. Печете на предварително загрят тиган с незалепващо покритие от двете страни.
Трета стъпка
3
:
айсберг, червено цвекло, авокадо, орехи
Накъсайте салатата и я разпределете в чинии. Разпределете флейките, резените цвекло, авокадо и дресинг по равно. Поръсете с орехови ядки.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук