Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Зеленчуково руло

(2)
55Мин.
Лесна
Как да си приготвим зеленчуково руло? Истината е, че рулото се прави много лесно и бързо и наистина имам постоянно от него в хладилника. Вкусът му е невероятен, защото във всяка хапка се усеща букета от летни зеленчуци. И още един плюс на това зеленчуково руло е, че е без брашно и е в кето вариант. Благодарим за рецептата на нашия любим домашен готвач Теодора Титова. Заедно с Теди всеки ден доказваме, че готвенето у дома е достъпно и изненадващо лесно удоволствие. Още нейни вдъхновяващи рецепти ще откриете в блога й „Домашни вкусотии“.

Съставки

-
4
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

2 
тиквички
2 
червени чушки
2 
зелени чушки
3 
гъби печурки
1  стрък
копър
1  щипка
риган
200  г
крема сирене
200  г
заквасена сметана
100  г
сирене
2  скилидки
скилидки чесън
0.25  стрък
стрък копър
2  резена
червен лук
2 
цвят от тиквичка
3 
яйца
50  г
сирене
200  г
кашкавал

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
699.03 kcal
протеин
36.8 g
Въглехидрати
14.16 g
Мазнини
56.53 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Първа стъпка
10 Мин.
Първата стъпка от рецептата за кето руло е приготвяне на зеленчуците. Настържете тиквичката, пиперките на ренде. Зеленчуково руло
Втора стъпка
5 Мин.
Към зеленчуците добавете MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Сложете яйцата и разбъркайте добре. Добавете настъргания кашкавал и сирене. Поръсете с копър. Зеленчуково руло
Трета стъпка
30 Мин.
Основата за рулото се пече в тавата на фурната, която е покрита с хартия за печене. Може да намажете хартията с малко мазнина, за да отлепите основата. Разпределете внимателно сместа. Отгоре декорирайте с тънки резени гъби печурка, червен лук, цвят от тиквичка и зелени подправки. Изпечете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан. Печете около 20 минути или до получаване на загар на основата Зеленчуково руло
Четвърта стъпка
5 Мин.
Докато рулото се пече направете плънката. В купа се смесват сирената и сметаната. Добавяте чесън и копър и бъркате за да стане крем. Извадете от фурната и покрийте с кухненска кърпа. Обърнете тавата върху кърпата. Зеленчуково руло
Пета стъпка
5 Мин.
Опитайте внимателно да махнете хартията и да навиете рулото заедно с кърпата. Така ще избегнете начупване на рулото. Охладете блата и намажете с плънката. Внимателно навийте на руло. Оставете в хладилник за една нощ или 6-8 часа. Ето го и готово охладено и нарязано кето зеленчуково руло. Очаква да бъде опитано. Зеленчуково руло
Зеленчуково руло

Първа стъпка 5

Първата стъпка от рецептата за кето руло е приготвяне на зеленчуците. Настържете тиквичката, пиперките на ренде.

Зеленчуково руло

Втора стъпка 5

Към зеленчуците добавете MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Сложете яйцата и разбъркайте добре. Добавете настъргания кашкавал и сирене. Поръсете с копър.

Зеленчуково руло

Трета стъпка 5

Основата за рулото се пече в тавата на фурната, която е покрита с хартия за печене. Може да намажете хартията с малко мазнина, за да отлепите основата. Разпределете внимателно сместа. Отгоре декорирайте с тънки резени гъби печурка, червен лук, цвят от тиквичка и зелени подправки. Изпечете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан. Печете около 20 минути или до получаване на загар на основата

Зеленчуково руло

Четвърта стъпка 5

Докато рулото се пече направете плънката. В купа се смесват сирената и сметаната. Добавяте чесън и копър и бъркате за да стане крем. Извадете от фурната и покрийте с кухненска кърпа. Обърнете тавата върху кърпата.

Зеленчуково руло

Пета стъпка 5

Опитайте внимателно да махнете хартията и да навиете рулото заедно с кърпата. Така ще избегнете начупване на рулото. Охладете блата и намажете с плънката. Внимателно навийте на руло. Оставете в хладилник за една нощ или 6-8 часа. Ето го и готово охладено и нарязано кето зеленчуково руло. Очаква да бъде опитано.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Обща оценка

5.0 от 5
5
2 мнения
Напиши мнение
Select a row to filter reviews by rating
22
22
00
00
00
00
Average: 5 (1 vote)

Анонимен (непроверено) Вт., 08/05/2021 - 17:51 EEST
Полезно ли е това мнение?
Average: 5 (1 vote)

Анонимен (непроверено) Вт., 08/05/2021 - 17:51 EEST
Полезно ли е това мнение?

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha