
Яхния с пилешки сърца и грах
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Извадете съставките
Избери от списъка със съставки
Хранителна стойност
Указания
Стъпка 1
10 Мин.Стъпка 2
10 Мин.Стъпка 3
10 Мин.Стъпка 4
5 Мин.
Стъпка 1 4
Лукът се нарязва на полумесеци и заедно със ситно нарязания чесън, се задушава в олио до омекване. Добавят се пилешки сърца и 1 ч.ч. вода, като се задушават до готовност.

Стъпка 2 4
Прибавят се доматено пюре, черен, червен пипер, чубрица и двете кубчета MAGGI® пилешки бульон. Ястието се разбърква и след няколко минути се добавя консервата с грах, заедно с течността в нея.

Стъпка 3 4
Ястието къкри още десетина минути на тих огън, а накрая към него се добавя разтвореното в малко вода брашно и се разбърква.

Стъпка 4 4
След минути яхнията е готова за сервиране. Вкусна е както топла, така и охладена.
Рецептата като PDF
ЗапазиАктивирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук