Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Тортили с рибни пръчици

(0)
35Мин.
Лесна
Приготвянето на тези вкусни тортили отнема само 25 минути. С хрупкавата си коричка и поднесени с нарязани краставици и MAGGI® майонеза, тези тортили са подходящи както за закуска, така и за вечеря и определено ще станат любими на цялото семейство. Възхитителен вкус!

Съставки

-
6 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1  глава
нарязан лук
2  с.л.
малцов оцет
1  ч.л.
сол
6  тънки резена
бял хляб с отстранени корички
2  с.л.
слънчогледово олио
1 
настъргана лимонова кора
400  г
филе от треска
50  г
брашно
2 
яйца, разбити
1 
домат
3 
чери домати
0.5 
краставица, нарязана на тънки полумесеци
2  с.л.
свеж магданоз
6 
тортили

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

35 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Загрейте фурната на 200°C, или конвекция на 180°C. Смесете лука, малцовия оцет и 1/2 чаена лъжичка сол в купа. Разбъркайте и оставете настрани.
Стъпка 2
15 Мин.
Запечете хляба до златисто от двете страни, след което го оставете да изстине. Натрошете го на трохи в блендер, като добавите олиото и лимоновата кора. Потопете рибата, нарязана на ленти, в брашно, след това в разбитите яйца и оваляйте в галетата, за да се покрият. Поставете в тава и печете за 12 минути или до образуване на хрупкава коричка.
Стъпка 3
5 Мин.
Когато рибата е готова, отцедете нарязания лук и добавете към краставицата, нарязаните домати, чери домати и магданоз.
Стъпка 4
5 Мин.
Намажете всяка тортила с половин супена лъжица MAGGI® майонеза. Добавете малко от сместа от краставици и поставете 2 рибни пръстчета, след което увийте. Поръсете малцов оцет за допълнителен вкус. Сервирайте с резенчета лимон.
Тортили с рибни пръчици

Стъпка 1 4

Загрейте фурната на 200°C, или конвекция на 180°C. Смесете лука, малцовия оцет и 1/2 чаена лъжичка сол в купа. Разбъркайте и оставете настрани.

Тортили с рибни пръчици

Стъпка 2 4

Запечете хляба до златисто от двете страни, след което го оставете да изстине. Натрошете го на трохи в блендер, като добавите олиото и лимоновата кора. Потопете рибата, нарязана на ленти, в брашно, след това в разбитите яйца и оваляйте в галетата, за да се покрият. Поставете в тава и печете за 12 минути или до образуване на хрупкава коричка.

Тортили с рибни пръчици

Стъпка 3 4

Когато рибата е готова, отцедете нарязания лук и добавете към краставицата, нарязаните домати, чери домати и магданоз.

Тортили с рибни пръчици

Стъпка 4 4

Намажете всяка тортила с половин супена лъжица MAGGI® майонеза. Добавете малко от сместа от краставици и поставете 2 рибни пръстчета, след което увийте. Поръсете малцов оцет за допълнителен вкус. Сервирайте с резенчета лимон.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Моля, попълнете полето captcha