Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Загрейте фурната на 200°C, или конвекция на 180°C. Смесете лука, малцовия оцет и 1/2 чаена лъжичка сол в купа. Разбъркайте и оставете настрани.
Запечете хляба до златисто от двете страни, след което го оставете да изстине. Натрошете го на трохи в блендер, като добавите олиото и лимоновата кора. Потопете рибата, нарязана на ленти, в брашно, след това в разбитите яйца и оваляйте в галетата, за да се покрият. Поставете в тава и печете за 12 минути или до образуване на хрупкава коричка.
Когато рибата е готова, отцедете нарязания лук и добавете към краставицата, нарязаните домати, чери домати и магданоз.
Намажете всяка тортила с половин супена лъжица MAGGI® майонеза. Добавете малко от сместа от краставици и поставете 2 рибни пръстчета, след което увийте. Поръсете малцов оцет за допълнителен вкус. Сервирайте с резенчета лимон.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук