Това ястие е оптимизирано за 24 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за соленки с броколи е задушаването на броколите. В тиган се поставят броколите. Добавяте една супена лъжичка MAGGI® Течен зеленчуков бульон и около 50 мл вода. Слагате капак и задушавате за около 10 минути.
Готовото задушено броколи се охлажда за около 20 минути и се блендира. През това време в купа сложете овесени ядки, пълнозърнесто брашно и бяло брашно. Нарежете на ситно розмарина. Добавете содата за хляб и разбъркайте добре. Слагаме блендираното броколи към сухата смес. Разбъркваме, а след това се счупва и яйцето. Изсипваме олиото и разбъркваме отново добре. Получава се смес за соленки.
Покриваме тава с хартия за печене. Оформяме соленките с мокри ръце. Поръсваме соленките със сусам и овесени ядки. Печем в топла фурна на 180 градуса на горен и долен реотан до готовност на соленките. При мен това отне 25 минути. Ето, че нашата рецепта за соленки с броколи е готова.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук