Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Сочно пиле барбекю със зеленчуци

Сочно пиле барбекю със зеленчуци

(0)
75Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Страхотна комбинация от сочно пилешко месо и свежи зеленчуци.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  г
пилешко месо
2 
картофи
1 
тиквичка
1  глава
лук
1 
зелена чушка
1 
червена чушка
6 
чери домат
1 
морков
1 
MAGGI® Идея за Сочно Пиле Барбекю 36г
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
223.77 kcal
Въглехидрати
9.74 g
Мазнини
10.39 g
Информация на порция

Указания

75 Мин.
  • Стъпка 1

    15 Мин.
    Нарежете пилешкото и зеленчуците на едри парчета, като за гювеч. Вземете плика за печене от MAGGI® малки тайни за сочно пиле барбекю и сложете всички продукти в него. След това добавете идеално балансираната подправка за пиле барбекю, така че да се разпредели равномерно.
  • Стъпка 2

    60 Мин.
    Затворете плика и печете на 200 градуса около 1 час. Резултатът е пленително ароматен.
Сочно пиле барбекю със зеленчуци

Стъпка 1 2

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Нарежете пилешкото и зеленчуците на едри парчета, като за гювеч. Вземете плика за печене от MAGGI® малки тайни за сочно пиле барбекю и сложете всички продукти в него. След това добавете идеално балансираната подправка за пиле барбекю, така че да се разпредели равномерно.

Сочно пиле барбекю със зеленчуци

Стъпка 2 2

Стъпка 2 Стъпка 2

Затворете плика и печете на 200 градуса около 1 час. Резултатът е пленително ароматен.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
10 + 1 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Лято
  • Зима
  • Лесно
  • Вечеря
  • Пролет
  • Приятели
  • Семейство
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Балканска кухня
  • Романтична среща
  • Средиземноморска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Пълнени чушки със зеленчуци

    Пълнени чушки със зеленчуци

    73 Мин. Лесна
  • Сочно свинско с гъби и картофи

    Сочно свинско с гъби и картофи

    50 Мин. Лесна
  • Пиле барбекю с  броколи и карфиол

    Пиле барбекю с броколи и карфиол

    75 Мин. Лесна
  • Печен сочен джолан

    Печен сочен джолан

    60 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта