Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Пролетна фритата

Пролетна фритата

(0)
25Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Обожавам този период от годината, когато зелените и свежи зеленчуци са по-вкусни от всякога. Обожавам и рецепти със спанак, зелен лук, въобще бързите и лесни пролетни рецепти. Приготвянето на зелена пролетна фритата е съвсем естествено, особено когато около мен има спанак, зелен лук, зелен чесън, тиквички. Харесвам комбинацията от тези зеленчуци, а когато се приготвени като фритата, насладата е несравнима. Моята пролетна фритата е съвместима с кето режима, както и с повечето хранителни режими, а като добавим и бързото приготвяне на ястието си е мечтана вечеря или обяд. За да се насладите на наистина неустоими аромат и вкус не се колебайте да използвате MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци, аз го направих и моята пролетна фритата се получи чудесна. Приятели, приготвянето на вкусна домашна храна не отнема много време, иска се само желание, любов и подправки. Реших да поднеса тази фритата със свежа пролетна салата.

Съставки

1

Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
6 
яйца
2  с.л.
кисело мляко
1  с.л.
MAGGI® Вълшебен вкус Гранулирана подправка 10 зеленчука 20г
1 
тиквичка
1 
червена чушка
200  г
спанак
1  стрък
див лук
1  стрък
зелен чесън
50  г
овче сирене
20  мл
зехтин
1  глава
червен лук
1  щипка
черен пипер
1  стрък
копър
1  стрък
свеж магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Информация на порция

Указания

25 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Първата стъпка от рецептата за пролетна фритата е нарязването на зеления лук и чесън. След тях се нарязват тиквичката и червената чушка. В дълбока купа се счупват яйцата. Към тях се слага киселото мляко и черния пипер. Разбиват се добре с помощта на бъркалка. Пролетна фритата
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Рецептата за пролетна фритата продължава със задушаването на зеленчуците. В тиган се слага зехтина. Добавят се зеленчуците и се се овкусят с MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Разбъркват се добре, след което се добавя спанака. Зеленчуците се готвят 3-4 минути и се заливат с яйцата. Пролетна фритата
  • Стъпка 3

    15 Мин.
    Отгоре се подреждат свежи листенца спанак, копър и магданоз. На котлона тигана се държи около 5-7 минути. Трябва да се образува коричка на основата на нашата пролетна фритата. След това тиганът се поставя във фурната на горен реотан за 10 минути. Важно: Използвайте тиган, който е подходящ за поставяне във фурната. Готовата пролетна фритата се поставя върху чиния и се поднася с любимата салата. Мили приятели, пригответе това свежо, леко и вкусно пролетно ястие и споделете резултата с мен. Ще очаквам с нетърпение вашите отзиви Пролетна фритата
Пролетна фритата

Стъпка 1 3

Първата стъпка от рецептата за пролетна фритата е нарязването на зеления лук и чесън. След тях се нарязват тиквичката и червената чушка. В дълбока купа се счупват яйцата. Към тях се слага киселото мляко и черния пипер. Разбиват се добре с помощта на бъркалка.

Пролетна фритата

Стъпка 2 3

Рецептата за пролетна фритата продължава със задушаването на зеленчуците. В тиган се слага зехтина. Добавят се зеленчуците и се се овкусят с MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Разбъркват се добре, след което се добавя спанака. Зеленчуците се готвят 3-4 минути и се заливат с яйцата.

Пролетна фритата

Стъпка 3 3

Отгоре се подреждат свежи листенца спанак, копър и магданоз. На котлона тигана се държи около 5-7 минути. Трябва да се образува коричка на основата на нашата пролетна фритата. След това тиганът се поставя във фурната на горен реотан за 10 минути. Важно: Използвайте тиган, който е подходящ за поставяне във фурната. Готовата пролетна фритата се поставя върху чиния и се поднася с любимата салата. Мили приятели, пригответе това свежо, леко и вкусно пролетно ястие и споделете резултата с мен. Ще очаквам с нетърпение вашите отзиви

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
14 + 3 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Солена торта с картофи и спанак

    Солена торта с картофи и спанак

    55 Мин. Средно трудна
  • Телешко месо с розмарин и картофи на фурна с винен сос

    Телешко месо с розмарин и картофи на фурна с винен сос

    100 Мин. Трудна
  • Пролетна зеленчукова супа

    Пролетна зеленчукова супа

    100 Мин. Лесна
  • Свинско месо със зеленчуци и яйца

    Свинско месо със зеленчуци и яйца

    57 Мин. Средно трудна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта