Пилешки гулаш
60Мин.
Лесна
Гулаш се приготвя не чак толкова трудно, важно е да се готви бавно, но и това вече не е проблем, защото съвременната кухня има решение и за забързаните хора, които обичат гулаш.
Често може да срещнете Гулаш с пилешко месо рецепта, дори има и рецепта за свински гулаш, а на места се намира и разновидност на унгарския гулаш познат и като полски гулаш.
Истината е, че всяка държава приготвя своя вид гулаш според предпочитаните продукти и месо.
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
60 Мин.
Подготовка на зеленчуците.
5 Мин.
Първата стъпка от рецептата за пилешки гулаш е почистването на лука и картофите и тяхното нарязване.
Поставете съставките в плика.
5 Мин.
Отворете Маги сочно пиле паприка и извадете плика от горната част на пакета.Поставете в него пилешките бутчета, картофите и лука.Изсипете подправките в плика.Добавете водата.Завържете плика.Поставете в тава.
Печете.
50 Мин.
Печете в предварително затоплена фурна на 200 градуса, на горен и долен реотан за 50 минути.Поставете тавата в долната част на фурната, плика не трябва да допира реотаните и страните на фурната.След 50 минути имате Пилешки гулаш.Внимавайте като отваряте пакета, защото ще има доста пара с висока температура.Сервирайте веднага.Поръсете със ситно накълцан магданоз.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0