Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пилешки гулаш

0
60Мин.
Лесна
Гулаш се приготвя не чак толкова трудно, важно е да се готви бавно, но и това вече не е проблем, защото съвременната кухня има решение и за забързаните хора, които обичат гулаш. Често може да срещнете Гулаш с пилешко месо рецепта, дори има и рецепта за свински гулаш, а на места се намира и разновидност на унгарския гулаш познат и като полски гулаш. Истината е, че всяка държава приготвя своя вид гулаш според предпочитаните продукти и месо.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

4 
пилешки бутчета
300  г
картофи
1  глава
лук
400  мл
вода

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
286.78 kcal
Въглехидрати
10.81 g
Мазнини
17.8 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

60 Мин.
Подготовка на зеленчуците.
5 Мин.
Първата стъпка от рецептата за пилешки гулаш е почистването на лука и картофите и тяхното нарязване.
Поставете съставките в плика.
5 Мин.
Отворете Маги сочно пиле паприка и извадете плика от горната част на пакета. Поставете в него пилешките бутчета, картофите и лука. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Завържете плика. Поставете в тава.
Печете.
50 Мин.
Печете в предварително затоплена фурна на 200 градуса, на горен и долен реотан за 50 минути. Поставете тавата в долната част на фурната, плика не трябва да допира реотаните и страните на фурната. След 50 минути имате Пилешки гулаш. Внимавайте като отваряте пакета, защото ще има доста пара с висока температура. Сервирайте веднага. Поръсете със ситно накълцан магданоз.
Пилешки гулаш

Подготовка на зеленчуците. 3

Първата стъпка от рецептата за пилешки гулаш е почистването на лука и картофите и тяхното нарязване.

Пилешки гулаш

Поставете съставките в плика. 3

Отворете Маги сочно пиле паприка и извадете плика от горната част на пакета. Поставете в него пилешките бутчета, картофите и лука. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Завържете плика. Поставете в тава.

Пилешки гулаш

Печете. 3

Печете в предварително затоплена фурна на 200 градуса, на горен и долен реотан за 50 минути. Поставете тавата в долната част на фурната, плика не трябва да допира реотаните и страните на фурната. След 50 минути имате Пилешки гулаш. Внимавайте като отваряте пакета, защото ще има доста пара с висока температура. Сервирайте веднага. Поръсете със ситно накълцан магданоз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име