Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Каймата се омесва с лук и естрагон и се овкусява със сол и черен пипер.
Нарежете патладжана на тънки филийки. Посолеге и ги оставете за 10 минути, за да се отдели горчивината. След това изплакнете със студена вода и подсушете с кухненска салфетка.
Разтворете MAGGI® Малки тайни според указанието на опаковката и го сипете в тавичка. Сложете по малко кайма върху патладжанените филийки и ги навийте на рулца. Подредете ги плътно едно до друго в тавичката, потопени във фикса, полейте ги отгоре с олио и изпечете в загрята на 200°С фурна за около 25- 30 минути.