Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Паста с магданоз и домати

Паста с магданоз и домати

(0)
23Мин.
Средно трудна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Вкусна рецепта от MAGGI- Паста с магданоз и домати. Подходяща за обяд и вечеря.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  кг
паста
2  връзки
магданоз
4 
домати
4  скилидки
чесън
6  с.л.
зехтин
20  г
пармезан
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
1291.81 kcal
протеин
54.49 g
Въглехидрати
221.77 g
Мазнини
32.63 g
Информация на порция

Указания

23 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Пастата се сварява според инструкциите, отцежда се, измива се със студена вода, така че да не залепне и се оставя в студена вода, докато се приготви сосът.
  • Стъпка 2

    10 Мин.
    Магданозът и доматите се нарязват на ситно. Смесват се със зехтина, счукания чесън и сол. Разбъркват се добре и се слагат в тенджера, за да се задушат за няколко минути.
  • Стъпка 3

    3 Мин.
    Добавя се отцедената паста и се готви още 2-3 минути, докато се смесят съставките. Ястието се сервира, поръсено с пармезан.
Паста с магданоз и домати

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1

Пастата се сварява според инструкциите, отцежда се, измива се със студена вода, така че да не залепне и се оставя в студена вода, докато се приготви сосът.

Паста с магданоз и домати

Стъпка 2 3

Стъпка 2

Магданозът и доматите се нарязват на ситно. Смесват се със зехтина, счукания чесън и сол. Разбъркват се добре и се слагат в тенджера, за да се задушат за няколко минути.

Паста с магданоз и домати

Стъпка 3 3

Стъпка 3

Добавя се отцедената паста и се готви още 2-3 минути, докато се смесят съставките. Ястието се сервира, поръсено с пармезан.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
8 + 4 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Вечеря
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Италианска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Паста с магданоз и домати

    Паста с магданоз и домати

    25 Мин. Лесна
  • Паста с тиквички

    Паста с тиквички

    28 Мин. Лесна
  • Грах яхния с телешки дроб

    Грах яхния с телешки дроб

    37 Мин. Средно трудна
  • Спагети Болонезе с телешко и пармезан

    Спагети Болонезе с телешко и пармезан

    33 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта