Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Паниран карфиол

Паниран карфиол

(0)
40Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Бърза рецепта за вкусно предястие, идеално за моментите, в които не ви се стои дълго в кухнята.

Съставки

6 порции

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
карфиол
2 
яйца
100  г
галета
50  г
орехи
400  г
кисело мляко
1  връзка
свеж магданоз
1  кафена чаша
олио
1  щипка
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
326.24 kcal
протеин
12.64 g
Въглехидрати
17.31 g
Мазнини
23.58 g
Информация на порция

Указания

40 Мин.
  • Стъпка 1

    15 Мин.
    Карфиолът се разделя на розички, които се оставят във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат.
  • Стъпка 2

    20 Мин.
    Яйцата се разбиват до получаване на хомогенна смес. В тях се топят бланшираните розички карфиол, след това - в смес от галета и смлени орехи, а накрая - отново в яйцата. Готовите розички се пускат в горещо олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.
Паниран карфиол

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1
: карфиол

Карфиолът се разделя на розички, които се оставят във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат.

Паниран карфиол

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2
: олио, яйца, орехи, галета

Яйцата се разбиват до получаване на хомогенна смес. В тях се топят бланшираните розички карфиол, след това - в смес от галета и смлени орехи, а накрая - отново в яйцата. Готовите розички се пускат в горещо олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни.

Паниран карфиол

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3
: кисело мляко, свеж магданоз

Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
1 + 0 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Вечеря
  • Приятели
  • Предястие
  • Кино вечер
  • Семейство
  • Местна кухня
  • Странично ястие
  • Балканска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Мъфини с мариновани сушени домати

    Мъфини с мариновани сушени домати

    40 Мин. Лесна
  • Тирамису с шоколадова заливка и орехи

    Тирамису с шоколадова заливка и орехи

    40 Мин. Лесна
  • Солена торта с картофи и спанак

    Солена торта с картофи и спанак

    55 Мин. Средно трудна
  • Шницели с кайма и зеленчуци

    Шницели с кайма и зеленчуци

    38 Мин. Средно трудна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта