Пригответе се да изкушите сетивата си с това ястие,вдъхновено от италианска рецепта , подправено със специалната/подбраната смес от билки и подправки на MAGGI, която гарантирано ще добави допълнителен вкус и любов към всяка хапка.
🍝 Отдайте се на насладата и изпробвай ястие,което носи усещане за уют и удоволствие с нашата апетитна рецепта за паста Болонезе, издигната до съвършенство с MAGGI привкус - MAGGI идея за Болонезе. Тази рецепта преобръща правилата на играта за натоварените делнични вечери или когато ви се хапва ястие,вдъхновено от италианска рецепта, без излишни усилия.
Нашата рецепта за паста Болонезе е изцяло опростена, без компромис с вкуса. С MAGGI Идея за Болонезе ще спестите време в кухнята, без да жертвате ароматните и богати вкусове, които правят това ястие вечна класика.
Така че, присъединете се към нас, за да се потопим в света на италианската кухня и да открием как MAGGI идея за Болонезе издига пастата ви до нови висоти.
Съставки
4
порции
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Брашното се изсипва в дълбок съд и към него се добавя натрошеното на парчета масло. Продуктите се разбъркват с ръце, докато брашното поеме цялото масло. Добавя се захарта и от получената смес се прави тесто.
Стъпка 2
25 Мин.
Върху равна повърхност се поръсва брашно и се разточва тестото. С помощта на чаша или ринг се отрязват кръгли бисквити и се подреждат в намазнена тавичка. Пекат се на 180 градуса 15-20 минути или докато не придобият апетитен златист цвят.
Съпка 3
15 Мин.
Готовото захарно тесто се разточва внимателно на кора с дебелина около милиметър. С помощта на формички за сладки се отрязват сърчица, които се поставят върху бисквитите, след като те се охладят.
Маслените бисквити са чудесна добавка към следобедното кафе.
Стъпка 1
3
:
пшеничено брашно, масло, пудра захар
Брашното се изсипва в дълбок съд и към него се добавя натрошеното на парчета масло. Продуктите се разбъркват с ръце, докато брашното поеме цялото масло. Добавя се захарта и от получената смес се прави тесто.
Стъпка 2
3
Върху равна повърхност се поръсва брашно и се разточва тестото. С помощта на чаша или ринг се отрязват кръгли бисквити и се подреждат в намазнена тавичка. Пекат се на 180 градуса 15-20 минути или докато не придобият апетитен златист цвят.
Съпка 3
3
Готовото захарно тесто се разточва внимателно на кора с дебелина около милиметър. С помощта на формички за сладки се отрязват сърчица, които се поставят върху бисквитите, след като те се охладят.
Маслените бисквити са чудесна добавка към следобедното кафе.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук