Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Мариновани свински ребърца с червено вино на фурна

Мариновани свински ребърца с червено вино на фурна

(0)
225Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Уникални ребърца, с които ще оставите вашите близки без думи.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  кг
свински ребра
0.5  ч.ч.
червено вино
1 
MAGGI® Идея за Сочни ребърца 28г
3  с.л.
зехтин
3  с.л.
мед
1  щипка
черен пипер
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
906.06 kcal
Въглехидрати
31.82 g
Мазнини
34.14 g
Информация на порция

Указания

225 Мин.
  • Стъпка 1

    180 Мин.
    Ребърцата се нарязват поотделно. В една купа се разбиват червено вино, зехтин, мед, черен пипер и MAGGI® Сочни ребра Пикантни. Ребърцата остават в маринатата няколко часа в хладилник.
  • Стъпка 2

    40 Мин.
    След това се пекат заедно с маринатата в плика за печене до пълна готовност (около 40 минути).
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Сервират се топли, с гарнитура от свежа салата.
Мариновани свински ребърца с червено вино на фурна

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1

Ребърцата се нарязват поотделно. В една купа се разбиват червено вино, зехтин, мед, черен пипер и MAGGI® Сочни ребра Пикантни. Ребърцата остават в маринатата няколко часа в хладилник.

Мариновани свински ребърца с червено вино на фурна

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2

След това се пекат заедно с маринатата в плика за печене до пълна готовност (около 40 минути).

Мариновани свински ребърца с червено вино на фурна

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

Сервират се топли, с гарнитура от свежа салата.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
2 + 2 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Лесно
  • Вечеря
  • Приятели
  • Семейство
  • Основно ястие
  • Комплект за хранене

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Сочни свински гърди с червено вино на скара

    Сочни свински гърди с червено вино на скара

    145 Мин. Лесна
  • Свински шишчета на фурна

    Свински шишчета на фурна

    70 Мин. Лесна
  • Пилешко филе с Унисос

    Пилешко филе с Унисос

    30 Мин. Лесна
  • Мъфини с мариновани сушени домати

    Мъфини с мариновани сушени домати

    40 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта