Лучена яхния със свинско
65Мин.
Лесна
Вкусна лучена яхния, особено подходяща за зимния сезон.
600 г
свински гърди
4 глави
лук
400 г
домати от консерва
2 с.л.
олио
1 ч.л.
бахар
2
дафинов лист
1 щипка
чубрица
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
65 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Месото се нарязва на тънки филийки, а лукът - на едри полумесеци.
Стъпка 2
15 Мин.
Запържете свинското в олио, след което прибавете и лука. Сложете бахара, дафиновия лист и чубрицата.
Стъпка 3
45 Мин.
MAGGI® Малки тайни се смесва с доматите, след което се прибавят към месото. Гответе на тих огън около 40 - 45 минути, докато месото омекне. Ако е нужно, налейте малко вода. В края на готвенето подправете със сол и черен пипер.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0