Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Крем супа с карфиол и пиле

0
40Мин.
Лесна
Неусетно застъпват дните, в които да хапнем вкусна супа за обяд или вечеря е повече от добра идея. Сутрините са прохладни и някак естествено до обяд ни се иска да хапнем нещо леко, а защо и топло като супа, например. днес реших да изпробвам една малко по-различни супа от пиле и карфиол. Комбинация, която за някой може да е странна, но през последните години кулинарията ни показа, че карфиола не е само добавка към туршията, а си е доста любим есенен зеленчук.

Съставки

-
1 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500  г
карфиол
250  г
пилешки гърди
1  глава
глава лук
1  с.л.
целина
1  л
вода
1  щипка
риган
1  щипка
черен пипер
1  щипка
кимион

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

40 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Първата стъпка от рецептата за крем супа с карфиол и пилешко е приготвянето на продуктите. Вземете тенджера и поставете карфиола и пилешкото месо. Отворете MAGGI® Течен Пилешки бульон и сложете две супени лъжици. Изсипете водата и сложете на котлона. Крем супа с карфиол и пиле
Стъпка 2
20 Мин.
Когато заври добавете подправките. Пилешките гърди ще се сварят за около 20 минути и може да ги извадите от тенджерата. Поръсете ги с кимион и черен пипер. Крем супа с карфиол и пиле
Стъпка 3
10 Мин.
Варете супата до омекване на карфиола. Може би още 10 минути след пилешкото месо. След това я пасирайте. Накъсайте месото и го сложете в супата. Поднесете топлата супа с пилешко месо и зеленчукови питки. Крем супа с карфиол и пиле
Крем супа с карфиол и пиле

Стъпка 1 3

Първата стъпка от рецептата за крем супа с карфиол и пилешко е приготвянето на продуктите. Вземете тенджера и поставете карфиола и пилешкото месо. Отворете MAGGI® Течен Пилешки бульон и сложете две супени лъжици. Изсипете водата и сложете на котлона.

Крем супа с карфиол и пиле

Стъпка 2 3

Когато заври добавете подправките. Пилешките гърди ще се сварят за около 20 минути и може да ги извадите от тенджерата. Поръсете ги с кимион и черен пипер.

Крем супа с карфиол и пиле

Стъпка 3 3

Варете супата до омекване на карфиола. Може би още 10 минути след пилешкото месо. След това я пасирайте. Накъсайте месото и го сложете в супата. Поднесете топлата супа с пилешко месо и зеленчукови питки.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Recipe Adimo
Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име