Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Качамак с пилешко и кашкавал

Качамак с пилешко и кашкавал

(0)
40Мин.
лесно
Чудесен качамак с месо.

Съставки

4 servings

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  опаковка
MAGGI® Малки тайни® Класическа мусака
600  г
пилешко месо
200  г
царевичен грис
1  бутилка
прясно мляко
1  скилидка
лук
150  г
кашкавал
50  г
масло
2  с.л.
олио
1  щипка
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
881.07 kcal
протеин
48.33 g
Въглехидрати
56.04 g
Мазнини
52.74 g
Информация на порция

Указания

40 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Млякото се кипва заедно с маслото и солта. На тънка струйка изсипете сухия качамак/царевичен грис, като бъркате непрекъснато. Гответе 2-3 минути.
  • Стъпка 2

    20 Мин.
    Месото се нарязва на хапки, а лукът - на полумесеци. Пържат се до златисто в мазнината за 10-15 минути. Прибавете MAGGI® Малки тайни Класическа Мусака и налейте 1 ½ ч.ч. или 300 мл вода. Нека ястието да къкри на тих огън до сгъстяване на соса.
  • Стъпка 3

    10 Мин.
    В тавичка качамакът се изсипва, а върху него - пилешкото месо. Поръсете обилно с кашкавал и запечете до златисто за 10 минути в загрята на 200°С фурна.
Качамак с пилешко и кашкавал

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Млякото се кипва заедно с маслото и солта. На тънка струйка изсипете сухия качамак/царевичен грис, като бъркате непрекъснато. Гответе 2-3 минути.

Качамак с пилешко и кашкавал

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

Месото се нарязва на хапки, а лукът - на полумесеци. Пържат се до златисто в мазнината за 10-15 минути. Прибавете MAGGI® Малки тайни Класическа Мусака и налейте 1 ½ ч.ч. или 300 мл вода. Нека ястието да къкри на тих огън до сгъстяване на соса.

Качамак с пилешко и кашкавал

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

В тавичка качамакът се изсипва, а върху него - пилешкото месо. Поръсете обилно с кашкавал и запечете до златисто за 10 минути в загрята на 200°С фурна.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
8 + 1 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • С месо
  • Лесно
  • Вечеря
  • Приятели
  • Семейство
  • Семейни ястия

Още интересни рецепти

  • Айсберг с пиле барбекю

    Айсберг с пиле барбекю

    30 Мин. Лесна
  • Патладжан с моцарела и домати на фурна

    Патладжан с моцарела и домати на фурна

    60 Мин. Средно трудна
  • Месо със зеленчуци в сметанов сос

    Месо със зеленчуци в сметанов сос

    45 Мин.
  • Пиле барбекю с  броколи и карфиол

    Пиле барбекю с броколи и карфиол

    75 Мин. Лесна

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта