Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Качамак с пилешко и кашкавал

0
40Мин.
лесно
Чудесен качамак с месо.

Съставки

-
4 servings
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1  опаковка
MAGGI® Малки тайни® Класическа мусака
600  г
пилешко месо
200  г
царевичен грис
1  бутилка
прясно мляко
1  скилидка
лук
150  г
кашкавал
50  г
масло
2  с.л.
олио
1  щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
881.07 kcal
протеин
48.33 g
Въглехидрати
56.04 g
Мазнини
52.74 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

40 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Млякото се кипва заедно с маслото и солта. На тънка струйка изсипете сухия качамак/царевичен грис, като бъркате непрекъснато. Гответе 2-3 минути.
Стъпка 2
20 Мин.
Месото се нарязва на хапки, а лукът - на полумесеци. Пържат се до златисто в мазнината за 10-15 минути. Прибавете MAGGI® Малки тайни Класическа Мусака и налейте 1 ½ ч.ч. или 300 мл вода. Нека ястието да къкри на тих огън до сгъстяване на соса.
Стъпка 3
10 Мин.
В тавичка качамакът се изсипва, а върху него - пилешкото месо. Поръсете обилно с кашкавал и запечете до златисто за 10 минути в загрята на 200°С фурна.
Качамак с пилешко и кашкавал

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Млякото се кипва заедно с маслото и солта. На тънка струйка изсипете сухия качамак/царевичен грис, като бъркате непрекъснато. Гответе 2-3 минути.

Качамак с пилешко и кашкавал

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

Месото се нарязва на хапки, а лукът - на полумесеци. Пържат се до златисто в мазнината за 10-15 минути. Прибавете MAGGI® Малки тайни Класическа Мусака и налейте 1 ½ ч.ч. или 300 мл вода. Нека ястието да къкри на тих огън до сгъстяване на соса.

Качамак с пилешко и кашкавал

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

В тавичка качамакът се изсипва, а върху него - пилешкото месо. Поръсете обилно с кашкавал и запечете до златисто за 10 минути в загрята на 200°С фурна.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име