
Гъби със сметанов сос
Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Извадете съставките
Избери от списъка със съставки
Хранителна стойност
Указания
Първа стъпка
10 Мин.Втора стъпка
15 Мин.Трета стъпка
15 Мин.Четвърта стъпка
5 Мин.
Първа стъпка 4
Измийте гъбите и ги нарежете на филийки, след това - лука на ситно и пресовайте чесъна.

Втора стъпка 4
Лукът и чесънът се задушават в масло в дълбока тенджера с капак до омекване, след това се добавят гъбите и се разбърква добре. Тенджерата се захлупва и се оставя на слаб огън за около 10 минути.

Трета стъпка 4
MAGGI® Зеленчуков Бульон се разтваря в 400-500 мл вода и се добавя към ястието, което се оставя да ври без капак, докато поне половината вода се изпари. Прибавя се сметаната, разбърква се и се оставя да къкри около 2-3 минути на тих огън.

Четвърта стъпка 4
Поръсете с копър и гарнирайте с варени броколи.
Рецептата като PDF
ЗапазиАктивирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук