Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Гъбена супа с варени яйца

Гъбена супа с варени яйца

(0)
25 Мин.
Лесна
Купи сега
Вкусна гъбена супа с варени яйца.
Купи сега

Съставки

3 порции

Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  опаковка
MAGGI® Микс за приготвяне на Гъбена супа 52g
4 
печурки
2 
яйце
10  г
свежа мащерка
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
2.2 g
Енергия
67.6 kcal
Мазнини
4 g
Протеин
6 g
Информация на порция

Указания

25 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Жълтъците се отделят от сварените яйца и се настъргват на ситно ренде. Белтъците се нарязват на ситни кубчета.
  • Стъпка 2

    15 Мин.
    Пригответе супата според указанието на опаковката. След като кипне, прибавете гъбите и гответе 10 минути.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    След това се прибавят настърганите жълтъци и се разбърква. Сервирайте супата гарнирана с мащерка и кубчета белтък.
Гъбена супа с варени яйца

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Жълтъците се отделят от сварените яйца и се настъргват на ситно ренде. Белтъците се нарязват на ситни кубчета.

Гъбена супа с варени яйца

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2

Пригответе супата според указанието на опаковката. След като кипне, прибавете гъбите и гответе 10 минути.

Гъбена супа с варени яйца

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3

След това се прибавят настърганите жълтъци и се разбърква. Сервирайте супата гарнирана с мащерка и кубчета белтък.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
4 + 8 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Под 300 калории
  • Обяд
  • Супа
  • друг
  • супа
  • друг
  • Супи
  • гъби
  • яйца
  • Студ / монтаж
  • Спорт
  • Лесно
  • Вечеря
  • Делник
  • Кипене
  • Ниско сол
  • Леко ястие
  • Предястие
  • Зеленчуци
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Нискобюджетни
  • българска кухня
  • Балканска кухня
  • Европейска кухня
  • Източник на протеини
  • Ниско съдържание на захар
  • Високо съдържание на протеини

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Гъбена супа с картофи и копър

    Гъбена супа с картофи и копър

    21 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта