Гъбена супа с варени яйца
25Мин.
Лесна
Вкусна гъбена супа с варени яйца.
.
Хранителна стойност
Енергия
126.77 kcal
Въглехидрати
11.36 g
протеин
8.17 g
Мазнини
5.4 g
Информация на порция
Указания
25 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Жълтъците се отделят от сварените яйца и се настъргват на ситно ренде. Белтъците се нарязват на ситни кубчета.
Стъпка 2
15 Мин.
Пригответе супата според указанието на опаковката. След като кипне, прибавете гъбите и гответе 10 минути.
Стъпка 3
5 Мин.
След това се прибавят настърганите жълтъци и се разбърква. Сервирайте супата гарнирана с мащерка и кубчета белтък.
Коментар 0