Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Чомлек с фикс за кавърма

Чомлек с фикс за кавърма

(0)
135Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Много вкусен и нестандартен чомлек с MAGGI® Малки Тайни за кавърма.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  г
телешки джолан
10 
картофи
1 
MAGGI® Идея за Пилешка кавърма 36г
1  глава
лук
4 
печурки
6  с.л.
олио
200  г
бяло вино
1  щипка
черен пипер
1  щипка
сол
2  г
бахар
2 
дафинов лист
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
515.96 kcal
Въглехидрати
24.03 g
Мазнини
28.04 g
Информация на порция

Указания

135 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Разтворете MAGGI® Малки тайни в бялото вино и го изсипете на дъното на глинен съд.
  • Стъпка 2

    10 Мин.
    Започнете да нареждате на пластове месото и зеленчуците, като помежду им ръсите със сол, пипер и останалите подправки.
  • Стъпка 3

    120 Мин.
    Затворете съда и печете минимум 2 часа на умерена фурна. Най-добре е да оставите ястието да се готви на 100°С цяла нощ.
Чомлек с фикс за кавърма

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1

Разтворете MAGGI® Малки тайни в бялото вино и го изсипете на дъното на глинен съд.

Чомлек с фикс за кавърма

Стъпка 2 3

Стъпка 2

Започнете да нареждате на пластове месото и зеленчуците, като помежду им ръсите със сол, пипер и останалите подправки.

Чомлек с фикс за кавърма

Стъпка 3 3

Стъпка 3

Затворете съда и печете минимум 2 часа на умерена фурна. Най-добре е да оставите ястието да се готви на 100°С цяла нощ.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
7 + 13 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Лято
  • Зима
  • Лесно
  • Вечеря
  • Коледа
  • Великден
  • Приятели
  • Рожден ден
  • Семейство
  • Нова година
  • Ден на играта
  • Семейни ястия
  • Балканска кухня
  • Комплект за хранене

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Есенна зеленчукова запеканка

    Есенна зеленчукова запеканка

    45 Мин. Лесна
  • Свинско месо със зеленчуци и яйца

    Свинско месо със зеленчуци и яйца

    57 Мин. Средно трудна
  • Свинско със зеленчуци на тиган

    Свинско със зеленчуци на тиган

    50 Мин. Лесна
  • Яйца Болонезе

    Яйца Болонезе

    39 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта