Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Барбекю кюфтенца

0
30Мин.
Лесна
Как да си приготвим кюфтета с барбекю сос. Ето ги отново, сочни, изкусителни и супер вкусни. Тези кюфтенца с барбекю сос се приготвят за не повече от 20-30 минути. Трябват ви много малко съставки.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500 г
кайма
0.5 глава
лук
0.5 връзка
магданоз
1 щипка
черен пипер
1 щипка
кимион
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

30 Мин.
Нарежете на ситно лука и магданоза.
10 Мин.
Сложете в купа каймата, лука, магданоза и подправки.Омесете добре каймата.Оформете малко продълговати кюфтета.
Вземете MAGGI® Идея зa Сочно пиле барбекю.
20 Мин.
Извадете плика за печене и го разтворете.Подредете кюфтетата вътре.Изсипете подправката.Хванете плика и го раздвижете, така че подправката да се полепи покюфтетата.Вържете плика.Поставете го в тава.Печете в топла фурна на 200 градуса за 20 минути.Не дупчете плика.Идеята е да не влиза въздух вътре, за да се задуши ястието.
Барбекю кюфтенца

Нарежете на ситно лука и магданоза. 2

Сложете в купа каймата, лука, магданоза и подправки.Омесете добре каймата.Оформете малко продълговати кюфтета.

Барбекю кюфтенца

Вземете MAGGI® Идея зa Сочно пиле барбекю. 2

Извадете плика за печене и го разтворете.Подредете кюфтетата вътре.Изсипете подправката.Хванете плика и го раздвижете, така че подправката да се полепи покюфтетата.Вържете плика.Поставете го в тава.Печете в топла фурна на 200 градуса за 20 минути.Не дупчете плика.Идеята е да не влиза въздух вътре, за да се задуши ястието.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Recipe Adimo
Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име