Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Зеленчуково руло

Зеленчуково руло

(0)
55 Мин.
Лесна
Купи сега
Как да си приготвим зеленчуково руло? Истината е, че рулото се прави много лесно и бързо и наистина имам постоянно от него в хладилника. Вкусът му е невероятен, защото във всяка хапка се усеща букета от летни зеленчуци. И още един плюс на това зеленчуково руло е, че е без брашно и е в кето вариант. Благодарим за рецептата на нашия любим домашен готвач Теодора Титова. Заедно с Теди всеки ден доказваме, че готвенето у дома е достъпно и изненадващо лесно удоволствие. Още нейни вдъхновяващи рецепти ще откриете в блога й „Домашни вкусотии“.
Купи сега

Съставки

4

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
тиквички
2 
червени чушки
2 
зелени чушки
3 
гъби печурки
1  стрък
копър
1  щипка
риган
200  г
крема сирене
200  г
заквасена сметана
100  г
сирене
2  скилидки
скилидки чесън
0.25  стрък
стрък копър
1  с.л.
MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци 90г
2  резена
червен лук
2 
цвят от тиквичка
3 
яйца
50  г
сирене
200  г
кашкавал
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
14.2 g
Енергия
699 kcal
Мазнини
56.5 g
Протеин
36.8 g
Информация на порция

Указания

55 Мин.
  • Първа стъпка

    10 Мин.
    Първата стъпка от рецептата за кето руло е приготвяне на зеленчуците. Настържете тиквичката, пиперките на ренде. Зеленчуково руло
  • Втора стъпка

    5 Мин.
    Към зеленчуците добавете MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Сложете яйцата и разбъркайте добре. Добавете настъргания кашкавал и сирене. Поръсете с копър. Зеленчуково руло
  • Трета стъпка

    30 Мин.
    Основата за рулото се пече в тавата на фурната, която е покрита с хартия за печене. Може да намажете хартията с малко мазнина, за да отлепите основата. Разпределете внимателно сместа. Отгоре декорирайте с тънки резени гъби печурка, червен лук, цвят от тиквичка и зелени подправки. Изпечете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан. Печете около 20 минути или до получаване на загар на основата Зеленчуково руло
  • Четвърта стъпка

    5 Мин.
    Докато рулото се пече направете плънката. В купа се смесват сирената и сметаната. Добавяте чесън и копър и бъркате за да стане крем. Извадете от фурната и покрийте с кухненска кърпа. Обърнете тавата върху кърпата. Зеленчуково руло
  • Пета стъпка

    5 Мин.
    Опитайте внимателно да махнете хартията и да навиете рулото заедно с кърпата. Така ще избегнете начупване на рулото. Охладете блата и намажете с плънката. Внимателно навийте на руло. Оставете в хладилник за една нощ или 6-8 часа. Ето го и готово охладено и нарязано кето зеленчуково руло. Очаква да бъде опитано. Зеленчуково руло
Зеленчуково руло

Първа стъпка 5

Първата стъпка от рецептата за кето руло е приготвяне на зеленчуците. Настържете тиквичката, пиперките на ренде.

Зеленчуково руло

Втора стъпка 5

Към зеленчуците добавете MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Сложете яйцата и разбъркайте добре. Добавете настъргания кашкавал и сирене. Поръсете с копър.

Зеленчуково руло

Трета стъпка 5

Основата за рулото се пече в тавата на фурната, която е покрита с хартия за печене. Може да намажете хартията с малко мазнина, за да отлепите основата. Разпределете внимателно сместа. Отгоре декорирайте с тънки резени гъби печурка, червен лук, цвят от тиквичка и зелени подправки. Изпечете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан. Печете около 20 минути или до получаване на загар на основата

Зеленчуково руло

Четвърта стъпка 5

Докато рулото се пече направете плънката. В купа се смесват сирената и сметаната. Добавяте чесън и копър и бъркате за да стане крем. Извадете от фурната и покрийте с кухненска кърпа. Обърнете тавата върху кърпата.

Зеленчуково руло

Пета стъпка 5

Опитайте внимателно да махнете хартията и да навиете рулото заедно с кърпата. Така ще избегнете начупване на рулото. Охладете блата и намажете с плънката. Внимателно навийте на руло. Оставете в хладилник за една нощ или 6-8 часа. Ето го и готово охладено и нарязано кето зеленчуково руло. Очаква да бъде опитано.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
5 + 1 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Сос / Гратин
  • Обяд
  • друг
  • Лято
  • друг
  • гъби
  • яйца
  • Брънч
  • Лесно
  • С яйца
  • Вечеря
  • входящ
  • Уикенд
  • Сирене
  • печене
  • Обвивки
  • Леко ястие
  • Зеленчуци
  • От фурната
  • Лека закуска
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Световна кухня
  • Нискобюджетни
  • Порция зеленчуци/плодове
  • Източник на протеини
  • Високо съдържание на протеини
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта