Времето навън напомня, че есента е тук, а с нея идва и необходимостта от набавяне на витамини, за да бъдем здрави. Затова споделям с вас какво лесно решение открих - бърза витаминозна зеленчукова супа.
Признавам, че понякога дългото готвене на супи малко ме отказва от тяхното приготвяне. В такива моменти, когато ми се хапва топла и вкусна супа, а нямам много време избирам MAGGI® супи. Благодарение на тях, за има-няма 10 минути супата е готова.
Не знам дали сте пробвали серията супер супи на MAGGI®?
Ако не сте, пробвайте ги, като започнете с моята рецепта за витаминозна зеленчукова супа, вдъхновена от MAGGI® Зеленчукова Супер супа.
Серията супер супи на MAGGI® е с естествени съставки, а тази с добавен Витамин B12. За да подсиля ефекта на моята витаминозна супа, аз добавих джинджифил, стъбла от целина, лук и чесън.
Съставки
1
Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от нашата рецепта за пролетна супа е почистването и измиването на зелените вкусотии.
Следва тяхното нарязване и подготовка.
Стъпка 2
20 Мин.
В тенджера се слага 750 мл топла вода. Към водата се добавя MAGGI® Пилешка супа с фиде. Оставяме на котлона.
Когато заври засичаме 20 минути.
На 10-тата минута добавяме нарязаните лапад, спанак, киселец, див лук и див чесън. Готвим още 10 минути.
След това леко пасираме супата.
Стъпка 3
5 Мин.
Приготвяне на билковите трохи.
В тиган се слага зехтина, трохите и сухите подправки.
Запичаме до получаване на златист уханен загар.
Ухаят пленително и си подхождат идеално на нашата пролетна супа.
Поднасяме супата с трохи и заквасена сметана.
Толкова лесно, бързо и вкусно се получи тази пролетна супа, че влиза в графа любими рецепти за супа.
Стъпка 1
3
Първата стъпка от нашата рецепта за пролетна супа е почистването и измиването на зелените вкусотии.
Следва тяхното нарязване и подготовка.
Стъпка 2
3
В тенджера се слага 750 мл топла вода. Към водата се добавя MAGGI® Пилешка супа с фиде. Оставяме на котлона.
Когато заври засичаме 20 минути.
На 10-тата минута добавяме нарязаните лапад, спанак, киселец, див лук и див чесън. Готвим още 10 минути.
След това леко пасираме супата.
Стъпка 3
3
Приготвяне на билковите трохи.
В тиган се слага зехтина, трохите и сухите подправки.
Запичаме до получаване на златист уханен загар.
Ухаят пленително и си подхождат идеално на нашата пролетна супа.
Поднасяме супата с трохи и заквасена сметана.
Толкова лесно, бързо и вкусно се получи тази пролетна супа, че влиза в графа любими рецепти за супа.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук