След пълната изненада, която ви спретнах с крем супата от карфиол и пилешко, реших да ви изненадам с нова вкусна рецепта за супа.
Вдъхновена от вас и решена да не спирам да ви зареждам с нови вкусни рецепти, реших да приготвя магданозена супа.
За повече плътност и вкус тази супа от магданоз се превърна в крем супа от магданоз.
В движение мога да ви изброя няколко плюса на тази рецепта, тя се прави супер бързо, много лесно, доста икономична е и не на последно място, тази супа от магданоз е много вкусна. Като добавим към тези плюсове на магданозената супа и факта, че магданозът е една от най-полезните подправки, които човек може да си хапне, то приготвянето на супа от магданоз е на дневен ред.
Съставки
4
порции
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за крем супа от магданоз е за отделите дръжките на магданоза.
Нарежете картофите на ситно.
Нарежете и лука на ситно, както и дръжките на магданоза.
Стъпка 2
10 Мин.
В подходяща тенджера сложете маслото и мазнината.
Добавете лука, картофа, магданозените дръжки и бульона. Задушете за 5-7 минути.
Като през това време, ако е нужно добавете малко вода.
Стъпка 3
10 Мин.
Нарежете листата на магданоза на ситно и сложете и тях. Изсипете водата.
Оставете супата на умерен към силен котлон. Варете до готовност на картофа, тъй магданозът омеква бързо.
Стъпка 4
5 Мин.
Накрая добавете чесъна и малко черен пипер.
Пасирайте готовата супа.
Стъпка 5
5 Мин.
Поднесете я с домашен хляб, франзела или зеленчукови питки.
Поръсете супата с щипка чили.
Леката пикантност прави вкуса още по-богат.
Стъпка 1
5
Първата стъпка от рецептата за крем супа от магданоз е за отделите дръжките на магданоза.
Нарежете картофите на ситно.
Нарежете и лука на ситно, както и дръжките на магданоза.
Стъпка 2
5
В подходяща тенджера сложете маслото и мазнината.
Добавете лука, картофа, магданозените дръжки и бульона. Задушете за 5-7 минути.
Като през това време, ако е нужно добавете малко вода.
Стъпка 3
5
Нарежете листата на магданоза на ситно и сложете и тях. Изсипете водата.
Оставете супата на умерен към силен котлон. Варете до готовност на картофа, тъй магданозът омеква бързо.
Стъпка 4
5
Накрая добавете чесъна и малко черен пипер.
Пасирайте готовата супа.
Стъпка 5
5
Поднесете я с домашен хляб, франзела или зеленчукови питки.
Поръсете супата с щипка чили.
Леката пикантност прави вкуса още по-богат.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук