Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
подправка магданоз

Съхранение на билки

Босилек, див лук, магданоз, мащерка, розмарин - вероятно у дома имате дълъг списък от любими билки и подправки, без които ястията няма да са същите. Ето няколко начина, по които можете да съхранявате или замразите билки и подправки, така че да имате любимите вкусове винаги под ръка.

В хладилник:

Поставете билките в херметически затворен контейнер или запечатващ се, пластмасов плик за фризер. Поставете в хладилника, по този начин ще можете да използвате билките дълго време.

Съвет: Увийте билките във влажна кухненска хартия, преди да ги поставите в хладилника. Така те ще останат свежи по-дълго време.

Във фризера:

Измийте билките, нарежете и замразете в херметически затворен контейнер или торбичка за фризер. Така можете да вземате малкото количество, което ви трябва в момента, и после да върнете контейнера в хладилника.

Съвет: Нарязаните билки могат да бъдат замразени в кубчета лед. За целта залейте билките с вода или бульон и ги замразете. Билковите ледени блокчета можете да добавяте директно в супи и сосове. Практично, нали?

нарязани гъби

Почистване на гъби

Пресните гъби са страхотен деликатес - независимо дали ги търсите в гората или купувате от магазина.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта