Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Със съставките, които познавате и базата си от бавно приготвен бульон, MAGGI® течни бульони са бърза и удобна алтернатива на домашния бульон, който отнема часове за приготвяне. Благодарение на уникалната, полутечна консистенция и бързата си разтворимост, тези бульони са идеални не само за приготвянето на супи, но и за основни ястия. Те са идеални при приготвянето на ризото или мариноването на различни видове месо.

  • Удобен формат
  • Гъста и гладка текстура
  • Спестяваш време и усилия

Пилешки бульон

MAGGI® Течен пилешки бульон е направен на основата на бавнo приготвен на пилешки бульон. По този начин са запазени основните качества и аромат, а вие не трябва да чакате с часове за основата на любимата ви супа. Супите обаче са само началото! MAGGI® Течен пилешки бульон има много приложения: той ще подчертае вкуса на яхниите, сосовете и зеленчуковите ястия, и е перфектен при приготвянето на ризото.  Не чакайте, опитайте го!

Телешки бульон

MAGGI® Течен телешки бульон се характеризира с богат вкус на месо и наситен цвят. Той е направен на базата на бавно приготвен телешки бульон, което го прави и идеална добавка към тъмни сосове, яхнии и печени меса.  Всеки почитател на рамен и сос Болонезе също ще го оцени! Не чакайте, опитайте го!

Зеленчуков бульон

MAGGI® Течен зеленчуков бульон е добре балансиран бульон, приготвен на базата на зеленчуци. В съставките са включени моркови, целина, праз и лук. Той върши чудесна работа не само като база за зеленчукови подправки и безместни ястия, но и за моментите, в които се нуждаете от деликатен бульон, който не доминира вкуса на ястието, а само леко го подчертава.
laptop-coffee-cup

Свежи кулинарни идеи пристигат в пощенска ти кутия

Съобразяваме се с вкуса ти и предпочитаната степен на трудност.

Регистрирай се сега