Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
купи с варен ориз

Как да сварим ориз?

Задушен ориз

Здравословен избор. При този метод на приготвяне не се изхвърля никаква част от водата и така се запазват всички полезни хранителните вещества, разтворими във вода.

Стъпка 1

Варете 1 част ориз в 2 части вода (времето за варене съобразете с инструкциите на опаковката)

Стъпка 2

Оставете ориза да се досвари на ниска температура в затворен съд, докато поеме цялата вода. Накрая разбъркайте с вилица и сервирайте по предпочитания от вас начин.

Варен ориз

Стъпка 1

Напълнете съд с подсолена вода и я оставете да заври.

Стъпка 2

Добавете ориз и оставете да ври за времето, означено на опаковката. След това прецедете ориза през сито и изхвърлете излишната вода.

Запържен ориз

Стъпка 1

Запържете ориза в малко олио, а после деглазирайте с вода или бульон. Оставете да къкри при ниска температура.

 

 

 

зелен фасул

Зелен фасул - начин на приготвяне

Зеленият фасул е традиционна съставка в нашата кухня. Той има специфичен вкус, който го прави желана съставка на салати, основни ястия и гарнитури.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта