Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
киноа как се приготвя

Как да приготвим киноа?

Киноата е култура, която става все по-популярна у нас, не само заради многото полезни вещества, но и заради специфичния си вкус. Смята се за супер храна, а по начин на приготвяне напомня на ориза и кускуса. Може да се приготвя по много и разнообразни начини - в салати, супи, като гарнитура, със зеленчуци или като пълнеж за други ястия. За да се убедите в превъзходния й вкус, просто я пригответе като следвате тези прости инструкции:

Стъпка 1

Сварете една част киноа в две части вода за около 15-20 минути.

Стъпка 2

Можете да приготвите киноа и на пара. Начинът е същият като приготвянето на ризото. Загрейте тигана, сотирайте киноата с малко лук и мазнина, след това деглазирайте с вода и продължете да варите за 10-15 минути.

 

целина готвене

Как да сготвим целина?

Целината е популярна съставка на много супи и зеленчукови ястия. Ако нямате опит в използването й, ето няколко бързи съвета...
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта