Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
манго

Как да обелим манго?

Мангото вече не е екзотичен, а изключитено популярен плод у нас - сочен и садък, той може да се използва като леко хапване между хранененията или като съставка на смутита и сладкиши. Ето и няколко съвета за това как да обелите манго?

Стъпка 1

Отрежете плода на две половини, като избягвате костилката. Изрежете и остатъците около костилката и я отстранете.

Стъпка 2

А сега трябва да обелите кората. Направете го като използвате лъжица и с нея внимателно отстраните пулпата от кората.

Стъпка 3

Сега, когато вече разполагате със сърцевината на плода, нарежете го на парченца - на кубчета или лентички, в зависимост от това как ще сервирате.

 

 

личи екзотичен плод

Как се яде личи?

Доскоро личи се смяташе за екзотичен плод, но вече го срещаме все по-често и у нас. Малките розови плодчета събират все повече почитатели заради свежия и сладък вкус.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта